Απίστευτη δικαστική απόφαση-Τον υποχρέωσαν να πουλήσει το γρήγορο αυτοκίνητό του

Μια απίστευτη  δικαστική απόφαση για έναν 23χρονο που δεν υπάκουσε σε σήμα της τροχαίας για έλεγχο και πάτησε το γκάζι της BMW 440i του για να διαφύγει- αλλά τελικά τον πιάσανε. Μία απόφαση που ενεργοποιεί το ευρωπαϊκό δεδικασμένο. 

Η Γερμανίδα Δικαστής διέταξε τον οδηγό και ιδιοκτήτη της BMW 440i, να την πουλήσει γιατί θεώρησε πως θα επαναλάβει την απερίσκεπτη συμπεριφορά του.

Ο 23χρονος από μια πόλη κοντά στη Στουτγάρδη, που έχει κατ’ επανάληψη ελεγχθεί για παρανομίες με το αυτοκίνητό του και τον περασμένο Απρίλιο, προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο μετά από καταγγελίες για επικίνδυνη οδήγηση. Ο οδηγός της BMW βρισκόταν με φίλους του σε πλατεία, όπου φέρεται να έκανε burn out και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, προσπάθησε να διαφύγει. Επιβαρυντικά για το κατηγορητήριο λειτούργησε και η κατάθεση ενός αστυνομικού που δήλωσε πως προσπάθησε να ακολουθήσει τον οδηγό της BMW αλλά δεν μπόρεσε.

Έτσι λοιπόν και αφού τελικά δεν απέφυγε τον έλεγχο, ο 23χρονος έχει διαταχθεί να πληρώσει ένα μεγάλο πρόστιμο (7.000 ευρώ) και να μείνει χωρίς άδεια για ένα ολόκληρο έτος, ενώ ο δικαστής που αποφάσισε την ποινή, του επέβαλλε και την πώληση του αυτοκινήτου εντός τριών μηνών! Ο 23χρονος κατηγορήθηκε ότι είχε περάσει κόκκινα φανάρια, ενώ οδήγησε και σε πεζοδρόμια κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε στο δικαστήριο. Το σκεπτικό της απόφασης, είναι να πληρωθεί το δημόσιο ταμείο από τα έσοδα της πώλησης και να απαλλαγεί ο 23χρονος από την κατοχή ενός αυτοκινήτου που δεν μπορεί να οδηγήσει σωστά, ενώ αν αποτύχει να το πουλήσει μέσα στους 3 μήνες της προθεσμίας, τότε η BMW 440i, θα κατασχεθεί.

Δειτε Επισης

Ο Πούτιν δεν σκοπεύει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ-«Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται»
Όγδοο πλοίο ανθρωπιστικής βοήθειας φεύγει από Μερσίνα για Γάζα
Στους 143 ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
Ανασύρθηκαν τα πτώματα δύο εργατών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη
Βρέθηκε το «μαύρο κουτί» του Dali-Επικίνδυνο το έργο της μετακίνησης του πλοίου από τη γέφυρα
Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Ράφα εγείρουν φόβους ότι δεν θα αργήσει η χερσαία στρατιωτική επιχείρηση
Η Ισπανία έριξε από αέρος 26 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
Ουίλιαμ και Κέιτ θα μείνουν στο εξοχικό στο Νόρφολκ για το Πάσχα, μακριά από την υπόλοιπη οικογένεια
«Μήνυμα» προς τη Χαμάς ήταν η ακύρωση της επίσκεψης ισραηλινής αντιπροσωπείας στις ΗΠΑ
Θέλει και η Τουρκία να στείλει πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα