Ο 5χρονος Εϊταν ο μόνος επιζών από την τραγωδία με το τελεφερίκ-Εχασε γονείς, αδελφό, παππούδες

Ο 5χρονος Έιταν είναι ο μόνος επιζών από την τραγωδία που συνέβη στην Ιταλία. καθώς σκοτώθηκαν οι δύο του γονείς, ο αδελφός του και οι γονείς της μητέρας του που ήταν μαζί τους, δηλαδή η γιαγιά και ο παππούς του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το νεαρό αγόρι αρχίζει να ξυπνάει όντας στο νοσοκομείο αφού ήταν σε κώμα με τραύματα στο κεφάλι και ένα σπασμένο πόδι. «Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει και να δώσουμε τις σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις του», εξέφρασε η ψυχολόγος Marina Bertolotti.

Η 41χρονη θεία του Έιταν, αδελφή του πατέρα του, Amit, δουλεύει ως γιατρός στην Ιταλία και ετοιμάζεται για να του ανακοινώσει τα νέα για την οικογενειακή τραγωδία που τους βρήκε.

Στην παραπάνω φωτογραφία είναι ο Έιταν και ο παππούς του, ο Yitzhak, που κοιτούν από ψηλά το έδαφος, όσο είναι στην καμπίνα του τελεφερίκ, λίγο πριν πέσει. Πρόκειται για φωτογραφία που εστάλη από τους γονείς του Έιταν σε άλλα μέλη της οικογένειας.

«Ο Έιταν άνοιξε τα μάτια του και είδε το πρόσωπο της θείας του. Είναι κοντά ο ένας στον άλλο», ανέφερε ο Giovanni La Valle, ο γενικός γιατρός του City of Health στο Τορίνο, τονίζοντας πως ανέκτησε τη συνείδησή του αλλά κοιμήθηκε ξανά.

Σε λευκό φέρετρο ο 2χρονος αδελφός του Έιταν

Σημειώνεται πως τα πέντε φέρετρα με τους γονείς του, τον αδελφό του, τη γιαγιά του και τον παππού του στέλνονται με πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μαλπένσα στο Ισραήλ. Ο δύο ετών αδελφός του είχε λευκό φέρετρο και αποτελεί το πιο νέο, ηλικιακά, θύμα της τραγωδίας με το τελεφερίκ, όπου έχασαν τη ζωή τους 14 άτομα ενώ, όπως αναφέρεται και στη Daily Mail, ο Έιταν είναι ο μόνος επιζών.

Επίσης, τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια του δυστυχήματος με το τελεφερίκ στη βόρεια Ιταλία και παραδέχθηκαν τις ευθύνες τους, όπως δήλωσε στην τηλεόραση της Rai ο τοπικός υπεύθυνος των καραμπινιέρων.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

Οι Βρυξέλλες δίνουν τον ρυθμό στα κρίσιμα ζητήματα-Οι επιδιώξεις της Λευκωσίας για Κυπριακό και Μεταναστευτικό
Καμπανάκι για νέες αυξήσεις στα καύσιμα λόγω πολέμου-Κίνδυνο εκμετάλλευσης προβλέπουν οι καταναλωτές
Τι σηματοδοτεί η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ-Η επόμενη μέρα και τα απόνερα στην Κύπρο
Αρχές Ιουλίου οι πρώτες αναδομήσεις πολυκατοικιών για ΚτίΖΩ-Αρχίζει η β’ φάση του σχεδίου
Δεκαπεντάχρονος ο δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ιερέα στο Σίδνεϊ
Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ-Ανάμεσα τους Πύρρος Δήμας και Ελεονώρα Μελέτη
Νέο βίντεο από τη στιγμή που οι Φρουροί της Επανάστασης εκτοξεύουν drones και πυραύλους
Πέθαναν τα γηραιότερα σιαμαία δίδυμα - Μπήκαν στο Γκίνες διαψεύδοντας τους γιατρούς
Μήνυμα στο Ιράν από τον Αρχηγό του Ισραηλινού στρατού-«Θα λάβει την απάντηση που πρέπει»
«Το Ισραήλ θα ανταπαντήσει στο Ιράν»-Ανάμεσα στους στόχους εργοστάσιο και σχέδιο εκτεταμένης κυβερνοεπίθεσης