Φρίκη στην Αγγλία-«Ο πατέρας μου με μεθούσε και με βίαζε, με άφησε έγκυο δύο φορές»

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα εξομολογείται η 56χρονη Kim Chown από την Αγγλία, για τη φρίκη που έζησε στα χέρια του καθηγητή πατέρα της, ο οποίος τη βίαζε συστηματικά από 11 ετών. Η 56χρονη, προχωρά στην σοκαριστική εξομολόγηση, στο νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί με τίτλο "Who Will Believe You" και στο οποίο εξιστορεί τον απόλυτο εφιάλτη που έζησε ως ανήλικο κορίτσι.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, πατέρας της Francis Beaumont, ο οποίος ήταν γνωστός μικροβιολόγος, ξεκίνησε να τη βιάζει συστηματικά στην ηλικία των 11 ετών. Λίγο καιρό αφότου οι γονείς της είχαν χωρίσει και η ίδια έμεινε με τον πατέρα της στην Αφρική και συγκεκριμένα στη Νιγηρία, όπου ζούσε η οικογένειά της από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, ενώ η μητέρα της επέστρεψε στην Αγγλία με τα υπόλοιπα παιδιά του ζευγαριού.

Ο πατέρας της όπως εξομολογείται, πριν την κακοποιήσει σεξουαλικά, την μεθούσε με μπίρα και κρασί που έφτιαχνε μόνος του στο σπίτι και τα οποία περιείχαν μεγάλο ποσοστό αλκοόλ. Μάλιστα την έντυνε και με προκλητικά ρούχα ενήλικης γυναίκας για να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του.

"Αν έλεγα τίποτα για τους βιασμούς, ο πατέρας μου με απειλούσε πως θα με κάνει μπάνιο με οξύ", αναφέρει στην εξομολόγησή της για τον άνθρωπο που την κακοποιούσε συστηματικά και εκτόξευε εναντίον της αδιανόητες απειλές.

Την άφησε έγκυο και έκανε έκτρωση δύο φορές: "Το δεύτερο ήθελε να το κρατήσουμε σαν φυσιολογική οικογένεια"

Οι συστηματικοί βιασμοί, είχαν ως αποτέλεσμα η ανήλικη τότε Kim Chown να μείνει έγκυος δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο, αν και της έδινε ο πατέρας της αντισυλληπτικά χάπια. Στην πρώτη περίπτωση, μόλις ανακάλυψε ο Francis Beaumont ότι η κόρη του κυοφορεί το παιδί του, την πήγε για έκτρωση με κίνδυνο την ίδια της τη ζωή. Η επέμβαση έγινε σε αυτοσχέδια ιατρεία που στήνονταν τη δεκαετία του 60 και του 70 στην Νιγηρία, για να κάνουν παράνομες αμβλώσεις, οι οποίες δεν επιτρέπονταν εκείνη την εποχή στη χώρα.

Ο παραλογισμός του παιδόφιλου κλιμακωνόταν όσο περνούσε ο καιρός και αυτός φάνηκε τη δεύτερη φορά που αναγκάστηκε η 56χρονη σήμερα γυναίκα να κάνει έκτρωση. Τότε ο πατέρας της, της είχε πει να κρατήσουν το παιδί και να το μεγαλώσουν σαν φυσιολογική οικογένεια. Ευτυχώς για εκείνη, ένας οικογενειακός φίλος που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, την πήγε και έκανε την άμβλωση.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Kim Chown θα καταφέρει να ξεφύγει και να μετακομίσει στην Αγγλία. Ο εφιάλτης όμως βρέθηκε ξανά στο κατώφλι της πόρτας της καθώς ο παιδόφιλος την εντόπισε, την επισκέφτηκε στο σπίτι της και την βίασε ξανά. Το μαρτύριο τελείωσε για εκείνην το 1991, όταν και γνώρισε το μελλοντικό συζυγό της, με τον οποίο απέκτησαν στη συνέχεια δύο παιδιά και ένα εγγόνι.

Η ιστορία της Kim Chown έγινε γνωστή το 2018, όταν η ίδια μετά από παρότρυνση του συζύγου της κατήγγειλε στις αρχές την συστηματική σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τον πατέρα της. Ο Francis Beaumont, καταδικάστηκε την ίδια χρονιά όταν ήταν 82 χρονών σε 20 χρόνια κάθειρξη, ενώ στο πλευρό της 56χρονης έσπευσαν ψυχολόγοι και ειδικοί σε αυτά τα περιστατικά από όλο τον κόσμο. Με το βιβλίο της, η Kim έγινε σύμβολο και πρεσβευτής των θυμάτων βιασμών.

Πηγή: The Toc

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
LIVE: Οι τελικές αγορεύσεις για την υπόθεση Θανάση-Απορρίπτει τα περί δολοφονίας του 26χρονου η Εισαγγελία
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ο Πούτιν δεν σκοπεύει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ-«Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται»
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Όγδοο πλοίο ανθρωπιστικής βοήθειας φεύγει από Μερσίνα για Γάζα
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση