Τρίτη 11 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε στο φέρετρο η βασίλισσα Ελισάβετ

  18/04/2021 19:08
Το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε στο φέρετρο η βασίλισσα Ελισάβετ

Το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε στο φέρετρο η βασίλισσα Ελισάβετ

  18/04/2021 19:08

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδειξε την αγάπη της στον αγαπημένο της σύζυγο, πρίγκιπα Φίλιππο με πολλούς τρόπους τόσο όσο εκείνος βρισκόταν στην ζωή όσο και έπειτα από τον θάνατό του. Το Σάββατο 17 Απριλίου, την ημέρα της κηδείας του, η βασίλισσα δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη της κι αυτό ήταν κάτι που σχολίασαν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ο Τύπος, παράλληλα σχολίασε και την κίνησή της να αφήσει πάνω στο φέρετρο του Φίλιππου ένα χειρόγραφο σημείωμα με το οποίο ουσιαστικά τον αποχαιρετούσε.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε το περιοδικό People, η βασίλισσα υπέγραψε με το χαϊδευτικό «Λίλιμπετ», όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν όταν ήταν μικρή. Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την αποκαλούσε έτσι.

Το σημείωμα της βασίλισσας Ελισάβετ κατέγραψε ο φακός του NBC πάνω στο φέρετρο που ήταν στολισμένο με ένα στεφάνι, το ναυτικό καπέλο, το σπαθί του και την προσωπική του σημαία.

3880048752733231 tweet

Το Παλάτι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν σχολίασε την λεπτομέρεια αυτή, καθώς θεώρησε πως είναι ένα προσωπικό ζήτημα. 

Τηρώντας τα μέτρα για τον κορoνοϊό, η βασίλισσα και 29 ακόμα «γαλαοζοαίματοι» φόρεσαν μάσκες μέσα στο παρεκκλήσι και κάθισαν με αποστάσεις δύο μέτρων για την τελετή το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι μια ειδική αφιέρωση –συνοδευόμενη από λουλούδια- απέστειλε για τον δούκα του Εδιμβούργου και η Μέγκαν Μαρκλ η οποία δεν έδωσε το παρών στην τελετή γιατί βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Πηγή: Έθνος

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας