Έδεσαν σκύλο με πέτρα και τον παράτησαν στο νερό για να πνιγεί-Σώθηκε και βρήκε το σπίτι που του αξίζει (pics)

Η ιστορία ξεκίνησε το περασμένο έτος και συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου όταν η Μπέλα, ένας Γερμανικός Ποιμενικός σκύλος, εγκαταλείφθηκε στον ποταμό Trent στο χωριό Farndon κοντά στην πόλη Newark στο Νιου Τζέρσεϊ. Τότε, η Μπέλα ήταν δέκα ετών και την είχαν αφήσει να πνιγεί.

Το γενναίο σκυλί, σύμφωνα με το boredpanda, πάλευε να σωθεί και να τα καταφέρει να μην πνιγεί όταν το εντόπισαν η Jane Harper και η φίλη της Joanne Bellamy. Μετά τη διάσωση βγάζοντας το σκυλί από το νερό, η Μπέλα αμέσως μεταφέρθηκε στα επείγοντα στον τοπικό κτηνίατρο και στη συνέχεια μετέβη στη RSPCA για περαιτέρω φροντίδα.

Η επίσκεψη στον κτηνίατρο έδειξε πολλά άλλα προβλήματα υγείας. Αφού μεταφέρθηκε στη RSPCA, η Μπέλα έλαβε τη φροντίδα που έπρεπε ενώ η οργάνωση με την τοπική αστυνομία ξεκίνησαν έρευνα για να βρουν ποιος ήταν υπεύθυνος για αυτές τις σκληρές ενέργειες εναντίον του σκύλου.

Αυτή είναι η πέτρα στην οποία είχαν δέσει το σκυλί

Με το σκυλί να είναι υπό τη μέριμνα της RSPCA εδώ και 15 μήνες, βρήκε ένα σπίτι με συντροφιά ένα ζευγάρι συνταξιούχων, την Maggie Mellish και τον Charlie Douglas, που ζει σε ένα χωριό στο Νότιο Derbyshire. Οι δύο τους είναι πρόθυμοι να δώσουν την αγάπη που χρειάζεται η Μπέλα.

«Εμείς ως οικογένεια είχαμε τρία σκυλιά τέτοιου τύπου τα τελευταία 30 χρόνια και τα αγαπάμε πραγματικά. Χάσαμε τον σκύλο μας πριν από δύο χρόνια και τον σκύλο της κόρης μας φέτος. Στενοχωρηθήκαμε πολύ. Στη συνέχεια όμως, είδαμε την ιστορία της Μπέλα στον Τύπο πριν από λίγες εβδομάδες και ότι χρειαζόταν ένα σπίτι».

«Έτσι κάναμε αίτηση για αυτήν. Γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί τακτικά ραντεβού κτηνιάτρων. Ξέρουμε επίσης, ότι είναι μεγάλη μα θέλουμε απλώς να της προσφέρουμε ένα σπίτι που της αξίζει τόσο μετά από όλα που πέρασε. Είμαστε και οι δύο συνταξιούχοι, οπότε θα έχει τη συντροφιά μας συνεχώς, κάτι που πραγματικά έχει ανάγκη και θα είναι υπέροχο και για εμάς», ανέφερε η Maggie.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/paratisan-skyli-na-pethanei-se-nero

Δειτε Επισης

«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δημοσκόπηση IMR: Προβάδισμα Γιάννη Αρμεύτη στον Δήμο Λεμεσού
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Κάνει αρχή στο Βερολίνο, ανιχνεύει θέσεις και προθέσεις πριν επιστρέψει στην Κύπρο η Ολγκίν
Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Αναθεώρηση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής της ΕΕ ενέκρινε το ΕΚ
Ο Μπάιντεν επικύρωσε νόμους για Ουκρανία-Ισραήλ και την απαγόρευση του TikTok
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις