Τετάρτη 21 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μετάνιωσε για την εισβολή στο Καπιτώλιο ο οπαδός του Τραμπ-«Ήθελα να φέρω πίσω τον Θεό στη Γερουσία»

  06/03/2021 19:58
Μετάνιωσε για την εισβολή στο Καπιτώλιο ο οπαδός του Τραμπ-«Ήθελα να φέρω πίσω τον Θεό στη Γερουσία»

Μετάνιωσε για την εισβολή στο Καπιτώλιο ο οπαδός του Τραμπ-«Ήθελα να φέρω πίσω τον Θεό στη Γερουσία»

  06/03/2021 19:58

Συνέντευξη μέσα από τη φυλακή έδωσε σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή ο Σαμάνος της QΑnon, ο κερασφόρος άνδρας που συμμετείχε στα γεγονότα της εισβολής στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Ο άνδρας που είναι πραγματικά αγνώριστος χωρίς τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας στο πρόσωπο, την προβειά και τα κέρατα στο κεφάλι μίλησε στην δημοσιογράφο Λόρι Σίγκαλ και την εκπομπή 60 Minutes, δηλώνοντας πως ακόμη και σήμερα δεν θεωρεί την εισβολή στο Καπιτώλιο ως επίθεση εναντίον του Έθνους.

3842926177760961 samanos-fulaki-qanon

«Οι πράξεις μου δεν συνιστούσαν επίθεση ενάντια σε αυτή τη χώρα»

«Οι πράξεις μου δεν συνιστούσαν επίθεση ενάντια σε αυτή τη χώρα. Αυτό δεν είναι σωστό. Είναι εντελώς ανακριβές» ακούγεται να λέει ο άνδρας, που μιλά με την δημοσιογράφος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Τζέικομπ Τσάνσλεϊ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Σαμάνου έχει κριθεί προφυλακιστέος για την βραδιά που οπαδοί του Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, καθώς ο εκκεντρικός Αμερικανός, πέραν της εισβολής φαίνεται να κρατά και ένα δόρυ με αιχμηρή μεταλλική άκρη σε όλη του την παραμονή εντός του ομοσπονδιακού κτιρίου. 

«Τραγούδησα ένα τραγούδι. Και αυτό είναι μέρος του σαμανισμού. Είναι για να δημιουργήσω θετικές δονήσεις σε μια ιερή αίθουσα» αναφέρει για τους λόγους που τον οδήγησαν να μπει στο Καπιτώλιο.

«Σταμάτησα ανθρώπους που επιχείρησαν να κλέψουν και να βανδαλίσουν το ιερό εκείνο μέρος, την Γερουσία» υποστηρίζει και προσθέτει πως «για την ακρίβεια απέτρεψα κάποιον να κλέψει μάφιν από το δωμάτιο διαλείμματος».

«Το μετανιώνω με κάθε κύτταρο του είναι μου»

Ο Σαμάνος υποστήριξε στη συνέντευξή του, αποσπάσματα της οποίας παρουσιάστηκαν στην πρωινή εκπομπή του CBS πως σκοπός του ήταν να «φέρει τον Θεό πίσω στη Γερουσία».

Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος του υπογραμμίζει πως η ενέργειά του ήταν παράνομη εκείνος δηλώνει μετανιωμένος. «Αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό που μετανιώνω, πίστευα πως όταν οι αστυνομικοί μας επέτρεψαν (να μπούμε), πως ήταν αποδεκτό» δήλωσε. «Το μετανιώνω με κάθε κύτταρο του είναι μου» δήλωσε σε δεύτερη περίσταση για την επιλογή του να εισβάλει στο Καπιτώλιο.

«Ταυτίζομαι με τον Ντόναλντ Τραμπ»

Πάντως ο Σαμάνος εξακολουθεί να υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο βρέθηκε στο Καπιτώλιο. «Φαίνεται πως το κατεστημένο τον κυνηγούσε χωρίς λόγο και άδικα και υπήρξα θύμα παρόμοιων επιθέσεων σε όλη μου τη ζωή, είτε στο σχολείο, είτε στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση ταυτίζομαι με τα αρνητικά πράγματα που περνούσε» είπε ο Αμερικανός. «Πιστεύω πως ενδιαφέρεται για το Σύνταγμα και τον αμερικανικό λαό και γι’ αυτό πληγώθηκα βαθειά που εγώ και άλλοι δεν απολαύσαμε χάρη» συνέχισε.

Βίντεο: Ο Σαμάνος είχε ζητήσει χάρη από τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τσάνσλεϊ είχε ζητήσει, δια του δικηγόρου του, από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να του απονείμει χάρη πριν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

Πηγή: iefimerida.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας