Δευτέρα 19 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο σιωπηρός εμβολιασμός του Τραμπ και της Μελάνια στον Λευκό Οίκο

  02/03/2021 13:02
Ο σιωπηρός εμβολιασμός του Τραμπ και της Μελάνια στον Λευκό Οίκο

Ο σιωπηρός εμβολιασμός του Τραμπ και της Μελάνια στον Λευκό Οίκο

  02/03/2021 13:02

Ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 τον Ιανουάριο όταν βρίσκονταν ακόμη στον Λευκό Οίκο, έγινε χθες Δευτέρα γνωστό από ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

«Στον Λευκό Οίκο»

Σε αντίθεση με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος εμβολιάστηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στις 21 Δεκεμβρίου λίγες εβδομάδες προτού αναλάβει την εξουσία, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφέρθηκε ποτέ δημόσια για τον εμβολιασμό του κατά του νέου κορωνοϊού.

«Ο πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία εμβολιάστηκαν στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή που βρίσκεται κοντά στον τέως πρόεδρο, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.

Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του μετά την έξοδο από τον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ δήλωσε ότι «όλοι πρέπει να εμβολιαστούν».

Δύσπιστοι

Αυτή η δήλωση έφερε ιδιαίτερη ανακούφιση καθώς ορισμένοι από τους υποστηρικτές του δισεκατομμυριούχου τέως προέδρου είναι ιδιαίτερα δύσπιστοι απέναντι στα εμβόλια κατά του νέου κοροναϊού.

Αφού διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 στις αρχές Οκτωβρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, στα προάστια της Ουάσιγκτον.

Πηγή: In.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας