Τετάρτη 3 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Πούτιν έδωσε εντολή να ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός τη Δευτέρα

  15/01/2021 22:36
Ο Πούτιν έδωσε εντολή να ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός τη Δευτέρα

Ο Πούτιν έδωσε εντολή να ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός τη Δευτέρα

  15/01/2021 22:36

Η Γκολίκοβα είπε ότι «ο πρόεδρος της χώρας έδωσε εντολή από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 να ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός», ενώ ανάφερε ότι στη Ρωσία έχουν εγκριθεί δύο ρωσικά εμβόλια και ένα τρίτο είναι «καθ’ οδόν».

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με το υπουργικό συμβούλιο στις 13 Ιανουαρίου έδωσε εντολή να ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός, χωρίς να αναφερθεί σε ακριβή ημερομηνία. Ωστόσο, η Γκολίκοβα διαβεβαίωσε ότι όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός τη Δευτέρα.

Περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία
Την ίδια ώρα, ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη Ρωσία ξεπέρασε σήμερα το φράγμα των 3,5 εκατομμυρίων. Οι αρχές επιβεβαίωσαν 24.715 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, περιλαμβανομένων 5.534 στη Μόσχα.

Αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι στη διάρκεια της νύχτας 555 ασθενείς κατέληξαν από Covid-19 ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 64.495 από την έναρξη της πανδημίας.

Στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μόσχα, διαπιστώθηκε μικρή μείωση του αριθμού των ατόμων που νόσησαν και εισήχθησαν στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια των εορτών, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας, Σεργκέι Σομπιάνιν.

Πηγή: iefimerida.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας