Μοντέλο από τη Ρωσία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύζυγό της-Έφερε μια άγνωστη στο σπίτι

Η 26χρονη Λίλια Σουντάκοβα, είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνια στη Ρωσία, κατηγορούμενη για την δολοφονία του 28χρονυ Σεργκέι Ποπόφ, αφότου «φλέρταρε» με μια γυναίκα που είχε φέρει στο σπίτι από ένα μπαρ.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας το μοντέλο;
Ωστόσο, η μητέρα της η 48χρονη Ιρένα Σουντάκοβα ισχυρίζεται πως το μοντέλο – διάσημο για τα κόκκινα μαλλιά της – ήταν το μακροχρόνιο θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης και προσθέτει πως ενέργησε για αυτοάμυνα. Το μοντέλο είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο της ρωσικής Vogue καθώς και σε περιοδικά μόδας στην Ιταλία, την Κίνα και την Ιαπωνία.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα, το μοντέλο, αφού μαχαίρωσε τον σύζυγό της, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και ο Ποπόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πέθανε. Η Σουντάκοβα ομολόγησε ότι τον μαχαίρωσε και αρχικά είπε στους ανακριτές ότι το έκανε επειδή ζήλεψε που φλέρταρε με άλλη γυναίκα.
Πώς έγινε το μοιραίο
Η μητέρα της όμως, δήλωσε στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda ότι ο μεθυσμένος Ποπόφ είχε φέρει στο σπίτι μία γυναίκα που γνώρισε σε ένα μπαρ και περίμενε πως η γυναίκα του θα τους μαγείρευε. Την τραβούσε από τα μαλλιά και την κλωτσούσε στα πόδια, είπε η μητέρα, επικαλούμενη έναν άλλο μάρτυρα στο διαμέρισμα. Υποχώρησε αλλά τελικά επέστρεψε την ώρα που έκοβε λαχανικά στην κουζίνα, για σαλάτα.

 «Την άρπαξε από τα μαλλιά» είπε η μητέρα του μοντέλου. «Εκείνη την στιγμή, τον έσπρωξε μακριά και κατά λάθος τον μαχαίρωσε». Ήταν μια «ενστικτώδης αντίδραση» και στην αρχή η 26χρονη νόμιζε ότι ήταν μόνο μία αμυχή, είπε. «Όταν ο μάρτυρας μπήκε στην κουζίνα, τον είδε πώς ήταν. Η κόρη μου έτρεμε ολόκληρη». Και πρόσθεσε: «Η Λίλια ήταν το θύμα, ήταν αυτοάμυνα. Ήταν μια αρρωστημένη αγάπη. Όλα συνέβησαν τυχαία, ήταν ατύχημα».

Όπως είπε ο Ποπόφ είχε επανειλημμένα χτυπήσει την Λίλια όταν ήταν μεθυσμένος. Ο γαμπρός της ήταν «έξυπνος» και ιδιοφυΐα στους υπολογιστές, αλλά ήταν ένας «αλκοολικός» που θα μπορούσε να γίνει «αλαζονικός σνομπ» και τον είχε δει και η ίδια να χτυπά την κόρη του.

Πηγή: iefimerida.gr 
 

Δειτε Επισης

Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας
Τραγωδία στην Κολομβία-Πετούσε με αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη μετά από ένα μήνα
Άγγιξε τους 62 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Βραζιλία-Γεμάτες οι παραλίες στο Ρίο
Μόλις 15 λεπτά πριν τα σιντριβάνια λιωμένων πετρωμάτων βγήκε η προειδοποίηση
Ουδέτερη ζώνη στην Ουκρανία ετοιμάζει ο Πούτιν
Δεν έπεισε Μπορέλ, Γαλλία και Γερμανία η νίκη Πούτιν-«Οι εκλογές βασίστηκαν στην καταπίεση»
Με την πρόταση για εκεχειρία διάρκειας 42 ημερών πάει στο Κατάρ η Ισραηλινή αντιπροσωπεία
Πρόταση Ισραήλ για ανακωχή έξι εβδομάδων στη Γάζα με αντάλλαγμα απελευθέρωση ομήρων
Ο Νοτιοκορεάτης Πρόεδρος προειδοποιεί κατά τεχνολογικής απειλής για δημοκρατία