Αυτό είναι το δωμάτιο των οργίων στις Βρυξέλλες-Πώς προσπάθησε να το «σκάσει» ο ευρωβουλευτής

Ολοένα και πιο «πιπεράτες» είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον Ούγγρο ακροδεξιό ευρωβουλευτή και την συμμετοχή του σε γκέι όργιο εν μέσω καραντίνας στις Βρυξέλλες
Ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία, καραντίνα και... απόπειρα διαφυγής, αποτελούν κομμάτια ενός παζλ που συμπληρώθηκε κομμάτι κομμάτι μετά το άκουσμα της αρχικής είδησης για παράνομο πάρτι με 25 άτομα με την συμμετοχή ενός ευρωβουλευτή. Λίγες ώρες μετά ο διοργανωτής της «συγκέντρωσης» αποκαλύπτει πως ο ίδιος δεν είχε προσκαλέσει ποτέ τον József Szájer.

Όπως δημοσιεύει η ουγγρική ενημερωτική ιστοσελίδα Blikk, ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής David Manzheley είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα του συγκεκριμένου πάρτι. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του ιδίου, ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία μάλιστα θα έπρεπε ήδη να έχουν νοσήσει από κορωνοϊό έτσι ώστε να ελαττωθεί η πιθανότητα μόλυνσης. «Τελικά εμφανίστηκαν 25 άτομα γιατί κάποιοι έφεραν φίλους τους στο πάρτι», αναφέρει ο ίδιος συμπληρώνοντας πως δεν γνώριζε τον Ούγγρο ευρωβουλευτή.
 

Δίνοντας δε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς έγινε η εισβολή της Αστυνομίας στον χώρο, ο 29χρονος καταγγέλλει αστυνομική βία λέγοντας πως οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και ζητούσαν από όλους τις ταυτότητές τους. «Πώς όμως θα μπορούσαμε να συμμορφωθούμε με αυτήν την απαίτηση όταν καλά καλά δεν είχαμε πάνω μας ούτε τα εσώρουχά μας», συμπληρώνει ο 29χρονος.

Ο ίδιος επαναλαμβάνει πως δεν θεωρεί πως έκανε κάτι μεμπτό ενώ καταγγέλλει πως η εισβολή έγινε χωρίς την επίδειξη εντάλματος.
Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που βγήκαν στο φως, ο διοργανωτής του πάρτι παραδέχεται πως ουδέποτε απεκρύβη ότι επρόκειτο για σεξουαλικό όργιο, αρνείται, ωστόσο κατηγορηματικά ότι υπήρχαν ναρκωτικά στον χώρο.

Ο ευρωβουλευτής πήγε να το «σκάσει» από την υδρορροή
Όταν η πόρτα έσπασε γύρω στις 22:30 ο József Szájer γνώριζε πως δεν ήταν για καλό. Δεν έφτανε μόνο η παραβίαση της καραντίνας, αλλά και το ίδιο το υπόβαθρό του. Συντηρητικός, ακροδεξιός, με ομοφοβικό λόγο, πώς θα μπορούσε να βρίσκεται σε γκέι όργιο; Έτσι η πρώτη αντανακλαστική αντίδρασή του, ήταν, ενώ η αστυνομία ήταν απασχολημένη με το υπόλοιπο πλήθος, να ανέβει στο παράθυρο, να βγει έξω και στη συνέχεια μέσω της υδρορροής να βγει στο δρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος θα μπορούσε να έχει χαθεί στην πόλη, ωστόσο ένας περαστικός είδε την διαφυγή του και πρόλαβε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Τελικώς συνελήφθη με ναρκωτικά στο σακίδιό του τα οποία ο ίδιος είπε πως δεν γνώριζε πώς βρέθηκαν εκεί. Η Αστυνομία τον συνόδευσε στο σπίτι του έτσι ώστε να τους δείξει το διπλωματικό διαβατήριό του.

Η συνέχεια γνωστή. Ο József Szájer παραιτήθηκε παραδεχόμενος το ατόπημά του και ζητώντας από τους ψηφορόρους του να τον κρίνουν για την μέχρι τώρα πορεία του.

Η δήλωση του Ζάγιερ Γιόζεφ:
«Οι ειδήσεις στον βελγικό τύπο ανέφεραν για ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Αφού η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου και - καθώς δεν είχα ταυτότητα - δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής.

Η αστυνομία συνέχισε τη διαδικασία και τελικά με επίσημη προφορική προειδοποίηση και οδήγησε στο σπίτι. Δεν χρησιμοποίησα ναρκωτικά. Προσφέρθηκα στην αστυνομία να κάνει μια άμεση δοκιμή, αλλά δεν το έκαναν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας βρήκαν χάπι «έκσταση», αλλά δεν είναι δικό μου, δεν έχω καμία γνώση ποιος το είχε και πώς βρέθηκε εκεί.

Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID, ήταν ανεύθυνη από την πλευρά μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται. Κατέληξα στην παραίτησή μου την Κυριακή εξάγοντας τα πολιτικά και προσωπικά συμπεράσματά μου.
Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, στους συναδέλφους μου, στους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου στο φόντο των 30 ετών αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό. Ζητώ από όλους να μην το επεκτείνουν στην πατρίδα μου (Ουγγαρία) ή στην πολιτική μου ομάδα (ΕΛΚ).

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο εν λόγω πολιτικός, είχε πρωτοστατήσει στη σύνταξη του ομοφοβικού νόμου που πέρασε στην Ουγγαρία.
Όμως δεν είναι μόνο αυτά που... βαραίνουν το θέμα του Ούγγρου ευρωβουλευτή. Ο József Szájer είναι παντρεμένος. Και είναι παντρεμένος όχι με μία... απλή γυναίκα, αλλά με την Tunde Hando, μέλος του συνταγματικού δικαστηρίου στην Ουγγαρία και πρώτη πρόεδρο του Εθνικού Δικαστικού Γραφείου του Βίκτορ Ορμπάν!

Πηγή: Πρώτο Θέμα
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Βαθιά ανήσυχος ο Γκουτέρες για τις πληροφορίες περί νέων αεροπορικών βομβαρδισμών κατά αμάχων στη Μιανμάρ
Σαρλ Μισέλ: Αν θέλει ειρήνη η Ευρώπη πρέπει να ετοιμαστεί για πόλεμο
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας
Τραγωδία στην Κολομβία-Πετούσε με αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη μετά από ένα μήνα
Άγγιξε τους 62 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Βραζιλία-Γεμάτες οι παραλίες στο Ρίο
Μόλις 15 λεπτά πριν τα σιντριβάνια λιωμένων πετρωμάτων βγήκε η προειδοποίηση
Ουδέτερη ζώνη στην Ουκρανία ετοιμάζει ο Πούτιν
Δεν έπεισε Μπορέλ, Γαλλία και Γερμανία η νίκη Πούτιν-«Οι εκλογές βασίστηκαν στην καταπίεση»
Με την πρόταση για εκεχειρία διάρκειας 42 ημερών πάει στο Κατάρ η Ισραηλινή αντιπροσωπεία