Σάββατο 16 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τραυματίστηκε ο Μπάιντεν παίζοντας με τον σκύλο του

  30/11/2020 08:07
Τραυματίστηκε ο Μπάιντεν παίζοντας με τον σκύλο του

Τραυματίστηκε ο Μπάιντεν παίζοντας με τον σκύλο του

  30/11/2020 08:07
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ,  Τζο Μπάιντεν, τραυματίστηκε στον αστράγαλό, ενώ έπαιζε με ένα από τα σκυλιά του. Ο 78χρονος Αμερικανός γυρισε τον αστράγαλο του το Σάββατο, όπως αναφέρει το γραφείο του και την Κυριακή επισκέφθηκε ορθοπεδικό στο Νιούαρκ του Ντελαγουέρ, για εξέταση, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία από κάτω που τραβήχτηκε την ώρα που το SUV που μετέφερε με συνοδεία τον Μπαιντεν φτάνει στο Delaware Orthopaedic Specialists.
 
Το γραφείο του ανακοίνωσε ότι το στραμπούληγμα του Μπάιντεν αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.
 
Ο Μπάιντεν έπαιζε με τον Major, το ένα από τα δύο σκυλιά του, το οποίο υιοθέτησαν το 2018. Πρόκειται για το νεότερο από τα δυο γερμανικά ποιμενικά που έχει η οικογένεια Μπάιντεν, με τον πρώτο, τον Champ, να τον έχουν αποκτήσει μετά τις εκλογές του 2008. Ο Τζο κα8ι η Τζιλ Μπάιντεν είπαν ότι θα φέρουν τα σκυλιά τους στον Λευκό Οίκο και επίσης σκοπεύουν να πάρουν και μια γάτα.
 
Ο Major θα γίνει ο πρώτος σκύλος που θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου και προέρχεται από άσυλο κακοποιημένων και εγκαταλειμμένων ζώων.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας