Είκοσι χρόνια κάθειρξη για 40χρονη πρώην δασκάλα που κακοποίησε σεξουαλικά ζευγάρι εφήβων

Μια πρώην δασκάλα από το Τέξας καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών έχοντας προηγουμένως παραδεχτεί ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι και το 13χρονο κορίτσι του.

Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται πληροφορίες από το Γραφείο του Εισαγγελέα της Κομητείας Μοντγκόμερι, η 40χρονη Λετίσια Λάουρι παραδέχτηκε την ενοχή της την περασμένη εβδομάδα στις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης δευτέρου βαθμού εις βάρος παιδιού και της εξώθησης παιδιού σε σεξουαλικές πράξεις.

«Η Λάουρι εκμεταλλευόταν τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας. Παραβίαζε την αθωότητα παιδιών για να ικανοποιήσει τις δικές της εγωιστικές επιθυμίες», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα Λόρα Μποντ, επισημαίνοντας ότι η βαρύτητα της ποινής αντανακλά την αποφασιστικότητα της κοινότητας να πατάξει ανάλογα φαινόμενα.

Οι διεστραμμένες πράξεις της 40χρονης ήρθαν στο φως όταν η μητέρα του αγοριού ανακάλυψε γραπτά μηνύματα σεξουαλικής φύσης που είχε ανταλλάξει ο γιος της με την Λάουρι, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το KTRK-TV. Όταν ρώτησε το παιδί τι συνέβαινε, εκείνος παραδέχτηκε ότι είχε κάνει σεξ με την Λάουρι στο σπίτι της.

Η Λάουρι, που είχε εργαστεί πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικός σε σχολεία της κομητείας Μοντγκόμερι αλλά και ως δασκάλα ιδιαιτέρων, συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου του 2019.

Το σοκαριστικό είναι πως, την περίοδο της σύλληψής της, η 40χρονη ήταν έξω με εγγύηση έχοντας κατηγορηθεί στη γειτονική κομητεία Χάρις για προσέγγιση 15χρονου αγοριού μέσω διαδικτύου με σκοπό το σεξ. Η συγκεκριμένη υπόθεση ακόμα εκκρεμεί.

Η βοηθός εισαγγελέα επισήμανε στις δηλώσεις της πως η παραδοχή της ενοχής της πρώην εκπαιδευτικού σημαίνει ότι τα παιδιά που εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να «ξαναζήσουν» την εμπειρία δίνοντας κατάθεση. «Συχνά όταν οι άνθρωποι ακούνε για τέτοιου είδους αδικήματα που διαπράττονται από γυναίκες εις βάρος αγοριών, δεν τα θεωρούν τόσο σοβαρά. Όμως η επίπτωση στη ζωή ενός παιδιού είναι η ίδια ανεξάρτητα από το φύλο του» τόνισε η Μποντ.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δειτε Επισης

Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας
Τραγωδία στην Κολομβία-Πετούσε με αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη μετά από ένα μήνα
Άγγιξε τους 62 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Βραζιλία-Γεμάτες οι παραλίες στο Ρίο
Μόλις 15 λεπτά πριν τα σιντριβάνια λιωμένων πετρωμάτων βγήκε η προειδοποίηση
Ουδέτερη ζώνη στην Ουκρανία ετοιμάζει ο Πούτιν
Δεν έπεισε Μπορέλ, Γαλλία και Γερμανία η νίκη Πούτιν-«Οι εκλογές βασίστηκαν στην καταπίεση»
Με την πρόταση για εκεχειρία διάρκειας 42 ημερών πάει στο Κατάρ η Ισραηλινή αντιπροσωπεία
Πρόταση Ισραήλ για ανακωχή έξι εβδομάδων στη Γάζα με αντάλλαγμα απελευθέρωση ομήρων
Ο Νοτιοκορεάτης Πρόεδρος προειδοποιεί κατά τεχνολογικής απειλής για δημοκρατία