Παρασκευή 4 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τα 5+1 σημεία που ξεχώρισαν στο ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν

  23/10/2020 11:56
Τα 5+1 σημεία που ξεχώρισαν στο ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν

Τα 5+1 σημεία που ξεχώρισαν στο ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν

  23/10/2020 11:56
Τα προσχήματα κράτησαν οι δύο διεκδικητές του προεδρικού χρίσματος, Τζο Μπαίντεν και Ντόναλντ Τραμπ, προσφέροντας ένα πολιτισμένο θέαμα στους Αμερικανούς τηλεθεατές στο τελευταίο debate πριν από τις εκλογές αναπτύσσοντας τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους με την μαύρη δημοσιογράφο Κρίστεν Γουέλκερ να αποθεώνεται για την επικοινωνιακή της μαεστρία αφού κατάφερε να τιθασεύσει τους δύο μονομάχους.

«Την ζηλεύω», έσπευσε να γράψει στο Twitter o συνάδελφός της, Κρις Γουάλας, συντονιστής του πρώτου προεδρικού debate που δέχθηκε πυρά για το χαοτική τηλεμαχία.

Τραμπ και Μπάιντεν πήραν το μάθημά τους από το πρώτο debate, όπως επισημαίνουν πολιτικοί αναλυτές, ειδικός σε θέματα προεδρικών τηλεμαχιών, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ειδικά ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε ότι έχει... τρόπους: δεν διέκοψε τον συνομιλητή του 71 φορές όπως είχε κάνει στο πρώτο debate και ήταν ευγενικός μαζί του, όπως και με την 44χρονη δημοσιογράφο του NBC.
Αντιθέτως, ο Δημοκρατικός υποψήφιος ήταν πιο επιθετικός απέναντι στον Τραμπ, ακόμα κι αν τα λόγια του δεν ήταν πάντα πολύ σαφή. Ο Τραμπ απευθυνόταν κυρίως στον Μπάιντεν, αποκαλώντας τον «Τζο». Ο Μπάιντεν δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του προέδρου και απευθυνόταν στους τηλεθεατές ως «Φίλοι!». Επιπλέον, αναφερόταν στον Τραμπ σαν να μην ήταν εκεί.

H «μετάλλαξη» του Τραμπ σ΄έναν συνομιλητή που ακούει και τους άλλους γύρω του, έκανε εντύπωση. Για το «FOX News», το 74% θεωρεί νικητή τον Τραμπ σε αντίθεση με τον CNN που δίνει ποσοστό 53% υπέρ του Μπάιντεν.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει εάν η κόσμια συμπεριφορά του Τραμπ θα μπορέσει να καλύψει το δημοσκοπικό κενό σε πανεθνικό επίπεδο καθώς ο Δημοκρατικός πρώην αντιπρέοδρος ων ΗΠΑ διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι του Αμερικανού προέδρου.
Πηγή:  Πρώτο Θέμα
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας