Παρασκευή 22 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δικαστής διέλυσε γάμο λόγω… στυτικής δυσλειτουργίας

  30/09/2020 14:19
Δικαστής διέλυσε γάμο λόγω… στυτικής δυσλειτουργίας

Δικαστής διέλυσε γάμο λόγω… στυτικής δυσλειτουργίας

  30/09/2020 14:19
Με πρόσφατη απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανικής Κολούμπια, στον Καναδά, κήρυξε άκυρο το γάμο ενός ζευγαριού, εξαιτίας της ανικανότητας του ανδρός να «ολοκληρώσει την γαμήλια ένωση» με το έτερόν του ήμισυ.

Το ζεύγος δεν ευτύχησε ποτέ να έχει την εμπειρία μιας κανονικής συνουσίας σε κανένα διάστημα του έγγαμου βίου. Το ζεύγος προσπαθούσε, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, τουλάχιστον μία φορά το μήνα και επί έναν χρόνο περίπου, αρχής γενομένης από την πρώτη νύχτα του γάμου, τον Αύγουστο του 2018.

Η σύζυγος, απογοητευμένη σφόδρα, κατήγγειλε τη γαμήλια σύμβαση με τον άντρα της, καταλογίζοντάς του ανικανότητα και επεδίωξε την ακύρωση του γάμου. Εκείνος όμως αντεπιτέθηκε και υπερασπίστηκε τον ανδρισμό του με το εξής επιχείρημα: «Δεν ήμουν εγώ ανίκανος. Εσύ δεν μπορούσες. Με άλλες γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα».

Παρόλα αυτά, όπως αναγράφεται στο τελικό κείμενο της δικαστικής απόφασης, «ο άνδρας δεν ενίσταται και δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε μία φορά στη διάρκεια του εγγάμου του βίου στυτική λειτουργία».
 
Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας