Τετάρτη 27 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έβηξε επίτηδες σε σούπερ μάρκετ και προκλήθηκε πανικός- Πέταξαν εκατοντάδες προϊόντα

  28/03/2020 17:09
Έβηξε επίτηδες σε σούπερ μάρκετ και προκλήθηκε πανικός- Πέταξαν εκατοντάδες προϊόντα

Έβηξε επίτηδες σε σούπερ μάρκετ και προκλήθηκε πανικός- Πέταξαν εκατοντάδες προϊόντα

  28/03/2020 17:09
Συναγερμός επικράτησε σε σούπερ μάρκετ της Πενσυλβάνια όταν μία πελάτισσα μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να βήχει σκοπίμως.
 
 
Συναγερμός επικράτησε σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ όταν μία πελάτισσα μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να βήχει σκοπίμως πάνω σε προϊόντα. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Χάνοβερ Τάουνσιπ της Πενσυλβάνια. Λίγο μετά τη 1μ.μ, μια γυναίκα που φαινομενικά έκανε τα ψώνια της, ξεκίνησε να βήχει ηχηρά και σκόπιμα πάνω από φρέσκα προϊόντα, κυρίως λαχανικά και κρέατα.
 
Πριν καταφέρουν οι υπάλληλοι να την σταματήσουν, πρόλαβε να βήξει και σε αρκετές φραντζόλες ψωμιού. Ο συνιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Joe Fasula, έγραψε αργότερα στο facebook πως το συγκεκριμένο άτομο δημιουργούσε συχνά προβλήματα στην κοινότητα.   
 
«Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή η γυναίκα έκανε μια πολύ διεστραμμένη φάρσα, δεν παίρνουμε κανένα ρίσκο για την υγεία και την ευρωστία των πελατών μας. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πετάξουμε όλα τα προϊόντα με τα οποία ήρθε σε επαφή». Σε συνεργασία με τον επιθεωρητή υγείας της περιοχής, οι υπάλληλοι του καταστήματος αφαίρεσαν από τα ράφια κάθε προϊόν με το οποίο ήρθε σε επαφή η γυναίκα, και έκαναν απολύμανση στους διαδρόμους που είχε διασχίσει.  
Πετάχτηκαν προϊόντα χιλιάδων δολαρίων  
Η τάξη αποκαταστάθηκε μετά από πάρα πολλές ώρες   Ο Fasula εκτιμά πως η αξία των αγαθών που πετάχτηκαν ξεπερνά τα 35.000 δολάρια. Όπως είπε νιώθει «ναυτία» στη σκέψη της ποσότητας τροφίμων που αναγκάστηκαν να πετάξουν «όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την ασφάλεια».   
 
Σύμφωνα με τον ίδιο για την υπόθεση ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ήδη έχουν αναλάβει οι εισαγγελικές αρχές. «Επιπρόσθετα, αν και δεν πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα είναι πραγματικά φορέας, οι αρχές θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υποβληθεί σε τεστ».
 
Πηγη: LIFO
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας