Τετάρτη 25 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα, αλλά τους ζήτησαν να ξεστολίσουν επειδή…

  19/11/2019 21:16
ΒΙΝΤΕΟ: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα, αλλά τους ζήτησαν να ξεστολίσουν επειδή…

ΒΙΝΤΕΟ: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα, αλλά τους ζήτησαν να ξεστολίσουν επειδή…

  19/11/2019 21:16
Το πότε θα στολίσει κανείς για τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι φυσικά θέμα επιλογής, όχι όμως και στο Τέξας. Κάτι που διαπίστωσε μία οικογένεια με τον πλέον σαφή τρόπο...
 
Εκεί λοιπόν η οικογένεια του Νικ και της Κλαούντια Σιμονί, στόλισε τον κήπο του σπιτιού της με χριστουγεννιάτικα, αρκετά είναι η αλήθεια νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου.
 
Η Κλαούντια είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και εκτίμησε ότι αργότερα θα είχε σοβαρές δυσκολίες να κάνει τη δουλειά αυτή, που όμως έπρεπε να γίνει, γιατί έχει δύο ακόμα μικρά παιδιά. Έβαλε λοιπόν χιονάνθρωπο, έναν τάρανδο και έναν Αγιο Βασίλη.
 
Πέρασαν τρεις μέρες και στις 4 Νοεμβρίου πήραν επιστολή από κάποιον τοπικό σύλλογο, που έλεγε να αφαιρέσουν τη διακόσμηση γιατί ήταν… πολύ νωρίς!
Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, ο Νικ Σιμονί είπε: «Εκνευρίστηκα, γιατί υπήρχε λόγος που στολίσαμε τόσο νωρίς", αναφερόμενος προφανώς στην κατάσταση της γυναίκας του, που με τη σειρά της σχολίασε:
 
"Αισθάνομαι κάπως βαριά και όσο νωρίτερα στολίσουμε για τα Χριστούγεννα, τόσο το καλύτερο. Ίσως σε δύο εβδομάδες να μην μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά. Το βρήκα τρελό. Ειδικά από τη στιγμή που δεν μας είπαν πότε πρέπει να στολίσουμε. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να στολίσουμε για τα Χριστούγεννα λοιπόν;».
 
Ο άνδρας της πάντως ήταν σαφής και κατηγορηματικός λέγοντας: «Δεν θα ξεστολίσουμε. Αυτό είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων. Δεν μπορούν να μας αναγκάσουν να βγάλουμε τη διακόσμηση».
 
Πηγή: Plus.gr
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας