Παρασκευή 16 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κανονικά πήγε στους G-20 η Μέρκελ παρά το πρωινό τρέμουλο

  27/06/2019 19:30
Κανονικά πήγε στους G-20 η Μέρκελ παρά το πρωινό τρέμουλο

Κανονικά πήγε στους G-20 η Μέρκελ παρά το πρωινό τρέμουλο

  27/06/2019 19:30
Κανονικά αναχώρησε για την σύνοδο των G-20 στην Ιαπωνία η Καγκελάριος Μέρκελ, λίγες ώρες μετά το νέο επεισόδιο με έντονο τρέμουλο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο στο Βερολίνο.
 
Ήταν το δεύτερο ανάλογο επεισόδιο μέσα σε διάστημα εννέα ημερών, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί σαφείς εξηγήσεις για το τι το προκαλεί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά εύλογα ερωτήματα για την φυσική κατάσταση και την υγεία της Καγκελαρίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάλι με τρέμουλο η Άνγκελα Μέρκελ σε δημόσια εμφάνισή της
 
Το πρώτο επεισόδιο είχε αποδοθεί στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και σε πιθανή αφυδάτωση της Μέρκελ, δίχως όμως να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Καγκελαρία.
 
Το σημερινό επεισόδιο διήρκεσε δύο λεπτά, με τον εκπρόσωπο της, Στέφεν Ζάιμπερτ, να δηλώνει στην συνέχεια ότι «Η Καγκελάριος είναι καλά και θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της».
 
Έτσι, η ίδια, μετά το επεισόδιο μετέβη στο ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, όπου και παρακολούθησε κανονικά την συνεδρίαση, ενώ στην συνέχεια αναχώρησε για την Ιαπωνία.
 
Όπως έγινε γνωστό, την Καγκελάριο θα συνοδεύει γιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών, όμως -όπως διευκρινίστηκε- αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε της ταξίδι και μετακίνηση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας