Τετάρτη 10 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ισχυρίζεται πως είναι ο Χίτλερ και πως είναι 128 ετών!

  20/06/2017 19:03
Ισχυρίζεται πως είναι ο Χίτλερ και πως είναι 128 ετών!

Ισχυρίζεται πως είναι ο Χίτλερ και πως είναι 128 ετών!

  20/06/2017 19:03
Ζει στην Αργεντινή, ισχυρίζεται ότι είναι 128 ετών και πως είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Καλά ακούσατε. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα Γερμανό μετανάστη, ονόματι Herman Guntherberg, ο οποίος διατείνεται ότι το πραγματικό του όνομα είναι Αδόλφος Χίτλερ, ναι ο γνωστός, και πως τα τελευταία 70 χρόνια ζούσε με ψεύτικο διαβατήριο και ψεύτικη ταυτότητα, που το εξασφάλισε το 1945 η Γκεστάμπο, για να μην πέσει στα χέρια πρακτόρων της Μοσάντ που τον καταδίωκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
 
2
 
Ισχυρίζεται επίσης πως ως Φύρερ δεν έχει κάνει όλα όσα τον κατηγορούν και πως «η αλήθεια» για τα έργα και ημέρες του θα λάμψει μόλις εκδώσει την αυτοβιογραφία του, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
 
Η ιστορία του σαφέστατα και δεν έχει γίνει πιστευτή από κανένα, με εξαίρεση τους γνωστούς λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας που ζουν για κάτι τέτοια και τις πλείστες φορές δέχονται απλώς τα πάντα.
 
Η σύζυγος ωστόσο του «128χρονου», η 55χρονη Αγκέλα Μαρτίνεθ, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως ο άντρας της δεν είναι ο Χίτλερ, αλλά ένας ηλιωμένος που τα τελευταία δύο χρόνια πάσχει από Αλτσχάιμερ και γεροντική άνοια. Αρκετές φορές μάλιστα εκεί που είναι στα καλά του, ξαφνικά αρχίζει να της λέει για τους Ναζί και τον πόλεμο.
 
β
 
Η ίδια μάλιστα έχει πιστεύει πως ο σύζυγός της ίσως να ήταν στο παρελθόν μέλος των Ναζί και οι τύψεις του για το παρελθόν του, να του βγαίνουν τώρα με τη «βοήθεια» της άνοιας σε αυτό το παραλλήρημμα.
 
Underground science
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας