Μαντείο του τρόμου ο ερευνητής που υποστηρίζει ότι είδε στους πλανήτες τα 7,8 Ρίχτερ

Γνωστός ως και «μαντείο του τρόμου» είναι ο Ολλανδός ερευνητής Φρανκ Χούγκερμπετς από το ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey» ο οποίος από τις 3 Φεβρουαρίου με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα είχε προβλέψει πως «αργά ή γρήγορα θα γίνει ένας σεισμός περίπου 7,5 Ρίχτερ σε αυτή την περιοχή (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)».

Το «Solar System Geometry Survey» είναι ένα ερευνητικό ινστιτούτο που παρακολουθεί τη γεωμετρία των ουράνιων σωμάτων σε σχέση με τη σεισμική δραστηριότητα.

Η ανάρτηση αυτή του επιστήμονα απασχόλησε τους χρήστες του Twitter με κάποιους από αυτούς να του επιτίθονται χαρακτηρίζοντας τον ακόμα και ως ψευδοεπιστήμονα αμφισβητώντας κάθε προηγούμενη πρόβλεψη του. Ο Φρανκ Χούγκερμπετς μεταξύ άλλων πολλών προβλέψεων που έχει κάνει, είχε αναφερθεί λόγω κάποιων πλανητικών συνθηκών και στον σεισμό των 7,8 Ριχτερ που είχε σημειωθεί στο Νεπάλ στις 25 Απριλίου του 2015 με ανάρτηση του στο Facebook από τις 20 Απριλίου 2015.

Σε μια τέτοια κρίσιμη, όπως την χαρακτήρισε σε νέα του ανάρτηση, πλανητική γεωμετρία που σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα απέδωσε ο ίδιος τον σεισμό στην Τουρκία με τους σχεδόν 5.000 νεκρούς.

«Συμπαραστέκομαι με όλη μου την καρδιά σε όλους όσοι επλήγησαν από τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία. Όπως δήλωσα νωρίτερα, αργά ή γρήγορα αυτό θα συνέβαινε σε αυτή την περιοχή, παρόμοια με τα έτη 115 και 526. Πριν από αυτούς τους σεισμούς προηγείται πάντα κρίσιμη πλανητική γεωμετρία, όπως είχαμε στις 4-5 Φεβρουαρίου» έγραψε στο Twitter μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία.

Το protothema.gr σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τον όρο «κρίσιμη πλανητική γεωμετρία» που όπως υποστηρίζει ο Ολλανδός ερευνητής μπορεί να προκάλεσε τον φονικό σεισμό, επικοινώνησε με αστρονόμους οι οποίοι ευγενικά απέφυγαν την οποία δήλωση, παραπέμποντας μας σε σεισμολόγους.

Ωστόσο η φράση του Ολλανδού ερευνητή «κρίσιμη πλανητική γεωμετρία» φαίνεται να έχει κάποια εξήγηση και μάλιστα αστρολογική καθώς, όπως αναφέρει στο protothema.gr, η αστρολόγος Μαίρη Μακρογαμβράκη στις 5 Φεβρουαρίου σημειώθηκε η δεύτερη πανσέληνος της νέας χρονιάς που χτύπησε τον χάρτη της Τουρκίας :

«Μία δύσκολη και ταραχώδη Πανσέληνος έγινε στις 5 Φεβρουαρίου. Άμεση συμμετοχή ο πλανήτης Ουρανός που φέρνει το ξαφνικό, το απρόοπτο και ευθύνεται για τους σεισμούς λόγω της θέσης του στο ζώδιο του Ταύρου. Από το 2018 που ο πλανήτης Ουρανός εισήλθε σε ζώδιο γης (Ταύρος) η αστρολογική κοινότητα μιλούσε για έντονους σεισμούς που θα βιώναμε τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Βάση αστροχαρτογεωγραφίας περιμέναμε τον σεισμό στην Τουρκία, δυστυχώς με πολλά θύματα, στο πέρασμα του καθώς ο πλανήτης Κρόνος που αντιπροσωπεύει εκτός πολλών άλλων και τα κτίρια, αλλά και ο Πλούτωνας που φέρνει μαζικές αποχωρήσεις ψυχών και θάνατο, σε αυτή τη Πανσέληνο έχουν πολιορκήσει το επίκεντρο του σεισμού στην επαρχία Καχρανμαρμαράς» λέει η κυρία Μακρογαμβράκη και προσθέτει:

«Από την άλλη έντονη επιρροή του πλανητοειδή Χείρωνα που σχετίζεται με τις πληγές, με βίαιες καταστάσεις αλλά και με το πέρασμα στον άλλο κόσμο έρχεται σε αντίθεση με το μεσοδιάστημα Άρη-Κρόνου, που είναι μεσοδιάστημα θανάτου και είναι τοποθετημένο στον τέταρτο οίκο του γενέθλιου χάρτη της Τουρκίας και μας δείχνει τα εδάφη της. Μια μεγάλη πληγή λοιπόν που θα δεχόταν το έδαφος της χώρας θα έφερνε πόνο, θλίψη και τεράστιες απώλειες. Επίσης η προοδευμένη Σελήνη που δείχνει τον λαό της Τουρκίας πολιορκημένη από τον Κρόνο δείχνει τον πόνο που περνά αυτή η χώρα και που δυστυχώς με όλα αυτά τα αστρολογικά σημάδια ήταν αναπόφευκτο να βιώσουν. Ας ελπίσουμε ότι το κακό θα σταματήσει εδώ έχοντας την ευλογία και τη προστασία άνωθεν».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα
Η Πολωνία κατηγορεί τη Ρωσία για κατασκοπεία και προσπάθειες αποσταθεροποίησης
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Τέσσερις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι στις ΗΠΑ-Συνελήφθη 22χρονος
Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Στραγγάλισε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο $2 να κάψει τη σορό της-Ανατριχιαστικό βίντεο μετά τον φόνο
Ο Πούτιν δεν σκοπεύει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ-«Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται»