Κυριακή 23 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Imperio: Ξεκινούν και επίσημα οι εργασίες στο Sunset Gardens

InBusinessNews  01/03/2021 15:49
Imperio: Ξεκινούν και επίσημα οι εργασίες στο Sunset Gardens

Imperio: Ξεκινούν και επίσημα οι εργασίες στο Sunset Gardens

InBusinessNews  01/03/2021 15:49

Την επίσημη έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του Sunset Gardens, της πρώτης ολοκληρωμένης οικιστικής κοινότητας στην Κύπρο, σηματοδοτεί η υπογραφή των συμβολαίων συνεργασίας με την εργοληπτική εταιρεία Zemco.

Πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους οι προκαταρτικές εργασίες 

Οι προκαταρκτικές εργασίες περιμετρικά αλλά και εντός του εργοταξίου, όπως οι γενικές επιχωματώσεις και η δημιουργία του δημόσιου δικτύου, ξεκίνησαν από τα τέλη Οκτωβρίου και πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι θεμελιώσεις τριών κτηρίων και της κοινόχρηστης πισίνας, καθώς και η εγκατάσταση εξωτερικών υπηρεσιών.


Διαβάστε ακόμα:

Γ. Χρυσοχός: Το 2023 η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από PEC

Η Κύπρος στους προορισμούς κρουαζιέρας της Royal Caribbean

Το φαινόμενο GameStop και το νέο επενδυτικό τοπίο

Πλειστηριασμοί Μαρτίου: Σπίτια και διαμερίσματα από €10.000 έως €1.85 εκατ.

Πάνω από 70 διαμερίσματα έχουν πωληθεί
Σε δηλώσεις του, ο CEO του Sunset Gardens, Νικόλας Αγιομαμίτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τη Zemco και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στις προκαταρτικές εργασίες του Sunset Gardens, επισημαίνοντας ότι «με το έργο αυτό, η Imperio προτείνει έναν ολοκληρωμένο και βιώσιμο τρόπο ζωής, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα σε νεαρά ζευγάρια να αποκτήσουν την πρώτη κατοικία τους σε προσιτή τιμή».

Όπως ανέδειξε, «το ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές, ειδικά από νέους επαγγελματίες και νεαρά ζευγάρια, είναι μεγάλο, ακόμη και κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν πωληθεί περισσότερα από 70 διαμερίσματα».

sunsetgardensypografes2

Από πλευράς του, ο Αρτέμης Ιακώβου της Zemco Constructions, σημείωσε πως «οι εργασίες στο Sunset Gardens προχωρούν σταθερά, με στόχο τα πρώτα 115 διαμερίσματα να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στα μέσα του 2022», ενώ τόνισε ότι «δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση των υψηλότερων ποιοτικών προδιαγραφών της κάθε κατασκευής και στην αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγειονομικών πρωτοκόλλων εντός κι εκτός εργοταξίου».

Το Sunset Gardens είναι μία οικιστική ανάπτυξη δυτικά της Λεμεσού, η οποία θα αποτελείται από 315 κατοικίες και 40,000 δέντρα και φυτά, θα διαθέτει εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, ενώ θα χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

sunsetgardensypografes3

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκτέλεση του συμβολαίου αναμένεται να επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην κυπριακή οικονομία, δημιουργώντας εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας, τόσο στον κατασκευαστικό τομέα, όσο και στον τομέα των υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Sunset Gardens υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://sunset-gardens.com/

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας