Neo Plaza: Πάει Ιούνιο το άνοιγμα λόγω πανδημίας

Οι εξελίξεις με την πανδημία μεταθέτουν για το καλοκαίρι του άνοιγμα του υπό κατασκευή εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά.


Διαβάστε ακόμα: Μ. Χατζηπαναγιώτου: Μύθος ότι επηρεάστηκαν μόνο οι πύργοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, πιθανότερη περίοδος για την έναρξη λειτουργίας του Neo Plaza θεωρείται πλέον ο Ιούνιος του 2021, δηλαδή τρείς τρεις μήνες μετά τους μέχρι πρότινος σχεδιασμούς. Η  αλλαγή σχεδίων σχετίζεται με την επιθυμία της εταιρείας για άνοιγμα με τις καλύτερες συνθήκες και χωρίς περιορισμούς σε ότι αφορά τις εμπορικές  δραστηριότητες. Ειδικότερα, η εταιρεία επιθυμεί στο ξεκίνημα του project  να μπορεί να αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά του πάρκου, όπως τον χώρο εκδηλώσεων για την διεξαγωγή μεγάλων συναυλιών και events, τον πολυχώρο παιδικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας, την κεντρική του πλατεία με τα εστιατόρια και την γιγαντοοθόνη και τον εμπορικό του πεζόδρομο.

Διαβάστε ακόμα: Ερευνητική για διαβατήρια: Καταθέτουν Σαρρής και Σταυράκης

Διαβάστε ακόμα: Altamira: Πουλά πολυτελέστατη έπαυλη κοντά στο ΓΣΠ

Τρέχουν οι εργασίες κατασκευής

Την ίδια ώρα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το InBusinessNews, οι εργασίες κατασκευής προχωρούν κανονικά και το έργο μπαίνει πλέον στην τελευταία φάση υλοποίησης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ολοκληρωθεί η υποδομή και οι εργασίες την επόμενη περίοδο θα επικεντρωθούν στην:

  • Τοποθέτηση υψηλών προδιαγραφών εξωτερικής επένδυσης στα κτίρια
  • Τοποθέτηση επένδυσης πέτρας
  • Τοποθέτηση δαπέδων από κυβόλιθο
  • Τοποθέτηση κεραμικών στους κοινόχρηστους χώρους

Οι εργασίες κατασκευής του έργου αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Μάιο. 

 

 
 
 
 

Προχωρούν και οι συμφωνίες με tenants

Παράλληλα, προχωρούν και οι εμπορικές συμφωνίες, με πιο πρόσφατη την επικύρωση της συμφωνίας με τον όμιλο Σιακόλα για την δημιουργία ενός Outlet Department Stores, έκτασης 1.400τμ., το οποίο θα διαθέτει ένα ευρύ brand portfolio, με γνωστά σήματα του Ομίλου (CK jeans, Champion, Converse, Desigual, Diadora, Diesel, Dkny, Ellesse, Fila, Funky Budha, Furla, Geox, Guess, Lee, Levis, New Balance, Orsay, Puma, Rebook, Springfield, Steve Madden, Superdry, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Under Armour κ.α.).

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη υπογραφεί συμφωνίες, μεταξύ άλλων, με Mike Sport, CK Restaurants System Franchisers Ltd (KFC), LOUKOU, Καφέ Μικέλ, McDonald’s, King of Toys κ.α.