Μεγάλο ενδιαφέρον κυπριακών εταιρειών για το Israel Investment Summit

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το Israel Investment Summit, που διοργάνωσε η IMH στο Τελ Αβίβ υπό τον τίτλο «Cyprus: An Attractive Business & Investment Destination», με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως ενός ελκυστικού διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου και ως ιδανικού προορισμού για άμεσες ξένες επενδύσεις για τους Ισραηλινούς.

Διαβάστε ακόμη: 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν εκτενώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως επενδυτικός προορισμός σε ζωτικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όπως είναι ο τομέας των επενδυτικών ταμείων, της τεχνολογίας και της ανάπτυξης γης/ακινήτων.

Το παρών τους έδωσαν πέραν των 200 συμμετεχόντων από το Ισραήλ, προερχόμενοι από τον επενδυτικό και χρηματοοικονομικό τομέα, από τις επαγγελματικές υπηρεσίες και από τον χώρο του τομέα της ανάπτυξης γης/ακινήτων. Παρούσα βεβαίως, και επιχειρηματική αποστολή από την Κύπρο.

Στο Israel Investment Summit παρευρέθηκαν συγκεκριμένα 35 επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη από 22 κυπριακές εταιρείες και οργανισμούς, που συμμετείχαν ως χορηγοί και υποστηρικτές.

Signature Sponsor: George Z. Georgiou & Associates LLC.

Sponsors: Chrysostomides Advocates & Legal Consultants, Cyfield Group, Leptos Estates, PwC Cyprus, Costas Tsirides & Co LLC.

Supporters: Aristo Developers, D. Zavos Group, Eurobank Cyprus, EY Cyprus, GMM- Global Money Managers Ltd, GoGordian, Karitzis Legal, Korantina Homes, Limassol Greens, M.Residence, Papadopoulos Lycourgos & Co LLC, Pelecanos & Pelecanou LLC, Prodromou & Co Ltd, Quality Group, Teramer Cyprus.

Media Partners: Gold magazine and IN Business magazine

Organiser: IMH