Το οικοσύστημα της Κύπρου σε αναδυόμενες τεχνολογίες και καινοτομία

Το οικοσύστημα που διαθέτει η Κύπρος σε ό,τι αφορά τις αναδυόμενες τεχνολογίες και την καινοτομία, παρουσίασε κατά το Israel Investment Summit, που διοργάνωσε η IMH στο Τελ Αβίβ υπό τον τίτλο «Cyprus: An Attractive Business & Investment Destination», ο Βασίλης Χαραλάμπους, Senior Lawyer, Head of GZG Tech, George Z. Georgiou & Associates LLC.

Διαβάστε εδώ: Μεγάλο συνέδριο της ΙΜΗ στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ (pics)

Στόχος του συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία πέραν των 200 συμμετεχόντων, υπήρξε η προώθηση της Κύπρου ως ενός ελκυστικού διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου και ως ενός ιδανικού προορισμού για άμεσες ξένες επενδύσεις για τους Ισραηλινούς.

 

Διαβάστε ακόμα: 

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαραλάμπους στην ομιλία του με θέμα «Emerging Technologies and Innovation: The Cyprus Ecosystem», προέβη σε παρουσίαση της νομοθεσίας που συζητείται και πρόκειται να εφαρμοστεί στην Κύπρο αναφορικά με το blockchain και τα crypto assets.

Ο Βασίλης Χαραλάμπους αναφέρθηκε στο πώς η Κύπρος μπορεί να αποτελέσει κέντρο προσέλκυσης  εταιρειών που ασχολούνται με το Blockchain, Decentralized Finance, και ιδιαίτερα Crypto Assets, NFTs, Web 3.0, Artificial Intelligence, απαντώντας ακολούθως σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν.

  • Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου: George Z Georgiou & Associates.
  • Χορηγοί του συνεδρίου οι: Tsirides Law, PwC, Leptos Estates, Cyfield και Chrysostomides Advocates & Legal Consultants.