Σε εξέλιξη τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Πραγματοποιούνται απόψε για ένατη συνεχή χρονιά τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, ο θεσμός που συνεχίζει να επιβραβεύει επιχειρηματίες, οι οποίοι συνέβαλαν με το έργο και τη συνολική προσφορά τους στην πρόοδο της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας και της ίδιας της χώρας μας.

Το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ τιμούν την επιχειρηματική αριστεία, η οποία αντικατοπτρίζεται στις ημέρες και τα έργα Κύπριων business leaders.
 

  

 

Διαβάστε ακόμα:

Όθωνας Θεοδούλου: Σωστά επιχειρηματικά πρότυπα οι βραβευόμενοι

Κώστας Κώστα: Δίπλα στους επιχειρηματίες ηγέτες οι Γενικές Ασφάλειες

Γιώργος Μιχαήλ: Προσωπικότητες με άστρο οι βραβευθέντες 
  

  

 

 

  

          

 
Οι βασικότεροι τομείς της οικονομίας-Τουρισμός, Eστίαση και Ψυχαγωγία, Εμπόριο, Ναυτιλία, Βιομηχανία, Υπηρεσίες, Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης, Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές Υπηρεσίες και Πρωτογενής τομέας- αναδεικνύονται για ακόμα μια φορά μέσα από τη βράβευση 8 επιχειρηματιών-ηγετών, ενώ παράλληλα ένας στυλοβάτης του επιχειρείν τιμάται για τη συνολική συνεισφορά του στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

 

 

 

  

  

Η φετινή τελετή πραγματοποιείται στο Lanitis Carob Mill Complex στη Λεμεσό, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, επικεφαλής των κυπριακών επιχειρήσεων, καθώς και κρατικών και πολιτειακών αξιωματούχων.
 

 

  

  

  

  

  

 

  • Οργανωτές: ΚΕΒΕ και ΙΜΗ 
  • Παρουσιάζουν οι Γενικές Ασφάλειες.
  • Χρυσοί χορηγοί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Parimatch Tech.
  • Aργυρός χορηγός η Σκλαβενίτης, digital printing supporter: Landas
  • Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business και Οmega