Πήρε το πτυχίο του και λίγες μέρες μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λέσβο

Το τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή στον 24χρονο και η Λέσβος παραμένει συντετριμμένη. Στενοί φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου νεαρού, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα όσα συνέβησαν…  

Βαρύ πένθος το πρωί της Τετάρτης (20-07-2022) στην κοινότητα Μόριας στη Λέσβο, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή ενός 24χρονου παιδιού. Ο αδικοχαμένος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, στην περιοχή των Παμφίλων.

Για άγνωστους λόγους ο 24χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο στο ύψος του παλιού βενζινάδικου. Ούτε οι οικείοι του μπορούν να κατανοήσουν τι ακριβώς συνέβη εκείνα τα δευτερόλεπτα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Ο 24χρονος, πτυχιούχος της Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, φέρεται να επέστρεφε από φιλικό σπίτι στα Πάμφιλα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μόριας θα απέχει από οποιαδήποτε εκδήλωση έχει ανακοινώσει για τον Ιούλιο σε ένδειξη πένθους.

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με έναν ακόμα άνθρωπο να αφήνει την τελευταία του πνοή στο δρόμο σε τροχαίο ατύχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ηλεία αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε άνδρα που διέσχιζε το δρόμο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το θύμα διαμελίστηκε.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το θύμα ήταν ένας Ρομά ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του κόμβου Φιλοθέης λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του

Ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να διασχίσει την εθνική οδό κάθετα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να διαμελιστεί από το εν λόγω αυτοκίνητο.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα, χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Φιλοθέης.

Σημειώνεται ότι ένας ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έτερο ημεδαπό άνδρα, που κινείτο πεζός.

Συνελήφθη ο οδηγός

Όπως επισημαίνει τέλος η ανακοίνωση της αστυνομίας ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή: in

Δειτε Επισης

Υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και μπούκαραν σε σπίτι-Έδεσαν γυναίκα κι έφυγαν με πάνω από 100.000€
Δεν άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο η Ολυμπιακή Φλόγα αλλά ξεκίνησε το ταξίδι της
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Νέα μαρτυρία για τον νεκρό στο Πασαλιμάνι-«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»
Σε γνωστό ιστότοπο fake news βασίστηκε ο χρησμός του Έλον Μασκ για πληθυσμιακή κατάρρευση της Ελλάδας
Τραγωδία στον Πειραιά… Νεκρός 31χρονος από την κατάρρευση κτηρίου-«Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» (pics)
Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι-Τρεις ελαφρά τραυματίες, ένας εγκλωβισμένος (pics)
Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία και ξεκινά το ταξίδι της για το Παρίσι
Με Παπανώτα, Αντώναρο και Μάριο Αθανασίου η λίστα των 35 υποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ-Ανάμεσα τους Πύρρος Δήμας και Ελεονώρα Μελέτη