Πέμπτη 11 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έτοιμη για όλα η Γεωργία Μπίκα-«Μέχρι τον άλλο κόσμο να φτάσουμε, θα δικαιωθούμε»

  02/07/2022 07:15
Έτοιμη για όλα η Γεωργία Μπίκα-«Μέχρι τον άλλο κόσμο να φτάσουμε, θα δικαιωθούμε»

Έτοιμη για όλα η Γεωργία Μπίκα-«Μέχρι τον άλλο κόσμο να φτάσουμε, θα δικαιωθούμε»

  02/07/2022 07:15

Έτοιμη για όλα, έτοιμη να φθάσει μέχρι το τέλος είναι η Γεωργία Μπίκα μετά την απαλλαγή με βούλευμα του μοναδικού κατηγορούμενου, όπως είχε καταγγείλει, για το βιασμό της.

Σε ανάρτησή της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 24χρονη ανέφερε πως θα συνεχίσει τις προσπάθειές της, ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα, για να παραπεμφθεί η υπόθεσή της στο ακροατήριο, «για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα, μπροστά σε μία ανοιχτή και δημόσια διαδικασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα μετά την απαλλαγή του 27χρονου-«Τα έχασα όλα»

Πρόσθεσε πως είχε το ψυχικό σθένος να βγει με το πρόσωπό της δημόσια και να μιλήσει άμεσα για την κτηνωδία που βίωσε και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. «Η υπόθεσή μου βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση».

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, σχολιάζοντας την απαλλαγή του 2χρονου, υπέδειξε πως «μέχρι τον άλλο κόσμο που θα φθάσουμε, θα δικαιωθούμε, δεν υπάρχει περίπτωση. Θα δικαιωθούμε γιατί έχουμε δίκιο και δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Θα πάμε στο Συμβούλιο Εφετών και μετά στο Συμβούλιο του Αρείου Πάγου και μετά στη Χάγη. Μέχρι τον Θεό, μέχρι τον άλλο κόσμο, δεν υπάρχει περίπτωση να δουν άσπρη μέρα. Μέχρι να βγει η αλήθεια», ανέφερε ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με βούλευμα απαλλάσσεται ο Βασίλης Λεβέντης για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας

Απαλλάσσεται με βούλευμα ο 27χρονος κατηγορούμενος για βιασμό της Γεωργίας Μπίκα

Υπενθυμίζεται ότι απαλλακτικό είναι το βούλευμα για τον 27χρονο που καταγγέλθηκε από 24χρονη στη Θεσσαλονίκη για βιασμό, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε, κάνει δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξελίξεις στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα-«Δικαίωση από το πόρισμα των Γάλλων»

«Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον», ανέφερε η εισαγγελική πρόταση.

Οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αντιμετώπιζε το αδίκημα των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας» και μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, όπου αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: Έθνος 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η Γεωργία Μπίκα τρεκλίζει μετά το πάρτι στη σουίτα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας