Σάββατο 13 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Στην Εισαγγελία η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα-Αντίστροφη μέτρηση για κλήτευση της Ρούλας

  23/06/2022 16:54
Στην Εισαγγελία η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα-Αντίστροφη μέτρηση για κλήτευση της Ρούλας

Στην Εισαγγελία η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα-Αντίστροφη μέτρηση για κλήτευση της Ρούλας

  23/06/2022 16:54

Στα χέρια των δυο εισαγγελέων Πρωτοδικών Αντ. Ελευθεριάνου και Απ. Ανδρέου βρίσκεται πλέον η δικογραφία για τα αίτια θανάτου της μικρής Μαλένας Δασκαλάκη και της μόλις 6 μηνών αδελφής της Ίριδας.

Οι δυο εισαγγελείς, οι οποίοι έχουν δώσει και συγκεκριμένη παραγγελία στην Ασφάλεια ώστε να ερευνηθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης, μελετούν εξονυχιστικά τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί και αξιολογούν το αποδεικτικό υλικό, προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους. Μεταξύ άλλων η δικογραφία που διαβιβάστηκε στους κ. κ. Ελευθεριάνο και Ανδρέου περιλαμβάνει το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέες αποκαλύψεις-Πιθανό και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι

Οι εξελίξεις προοιωνίζονται ραγδαίες και δεν αποκλείεται, ενδεχομένως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί να ζητήσουν τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μετρά αντίστροφά ο χρόνος ώστε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι ήδη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, να βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη. Να κληθεί δηλαδή, να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης όσον αφορά και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Η ίδια πάντως επιμένει να αρνείται κάθε εμπλοκή της στην όλη υπόθεση και αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει να είναι και η υπερασπιστική της γραμμή. Πλέον, αρμόδιοι να κρίνουν την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση της κατηγορούμενης μητέρας είναι οι δυο εισαγγελείς, οι οποίοι αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας θα αποφασίσουν για την άσκηση ή μη νέας ποινικής δίωξης σε βάρος της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας