Τρίτη 28 Ιουν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τουρκική προπαγάνδα για την Ψέριμο-«Συσσωρεύονται όπλα

  23/06/2022 11:35
Τουρκική προπαγάνδα για την Ψέριμο-«Συσσωρεύονται όπλα

Τουρκική προπαγάνδα για την Ψέριμο-«Συσσωρεύονται όπλα

  23/06/2022 11:35

Με ρεπορτάζ του για την Ψέριμο το Αναντολού καταγγέλλει ότι η Ελλάδα έστειλε βαρύ οπλισμό στο νησί με αποστρατικοποιημένο καθεστώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η στάση της Ελλάδας για την τουρκική προκλητικότητα-Τι αναφέρει το προσχέδιο συμπερασμάτων

Το τουρκικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο στοχοποιώντας την Ψέριμο μετέδωσε φωτογραφικό και οπτικογραφημένο υλικό από το νησί το οποίο προφανώς έλαβε χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό. Το ρεπορτάζ αναπαρήγαγε αμέσως η τουρκική κρατική τηλεόραση TRT.

Το ρεπορτάζ του Αναντολού έγινε σήμερα πρωτοσέλιδο σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες. Η εφημερίδα Ακσάμ στο βασικό της πρωτοσέλιδο με τίτλο «Ένστολες Κατσίκες» (η Ψέριμος στα τουρκικά αποκαλείται Κετσί που θα πει κατσίκα) γράφει ότι παρατηρήθηκε βαρύς οπλισμός στην Ψέριμο η οποία απέχει 8 χλμ από την Τουρκία.  Σύμφωνα με την εφημερίδα «το Αναντολού κατέγραψε την ‘κατοχή’ στο νησί» και όπως γράφει «φαίνονται καθαρά στις εικόνες από πυροβολικό, ελικοδρόμιο, φυλάκια, οι στρατιώτες που κάνουν σκοπιά». Υπενθυμίζει ότι το νησί είχε επισκεφθεί πρόσφατα και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και η εφημερίδα Γενί Σαφάκ  με τίτλο «Και στη Ψέριμο συσσωρεύονται όπλα» γράφει ότι «η Ελλάδα επιδιώκει να προκαλέσει στο Αιγαίο δεν θα έπρεπε να εξοπλίζει τη Ψέριμο η οποία είναι ένα από τα νησιά με αποστρατικοποιημένο καθεστώς».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας