Δευτέρα 8 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τα επτά στοιχεία που δείχνουν ότι η Ίριδα δολοφονήθηκε-Τι αναφέρει το πόρισμα

  21/06/2022 21:24
Τα επτά στοιχεία που δείχνουν ότι η Ίριδα δολοφονήθηκε-Τι αναφέρει το πόρισμα

Τα επτά στοιχεία που δείχνουν ότι η Ίριδα δολοφονήθηκε-Τι αναφέρει το πόρισμα

  21/06/2022 21:24

Ασφυκτικές κηλίδες στον πνεύμονα και ειδικές χρώσεις στο μυοκάρδιο εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, στο πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, υπάρχουν επτά στοιχεία που δείχνουν ότι ο θάνατος της Ίριδας ήταν δολοφονία.

Έχουν εκδοθεί τρία πορίσματα, ένα για την Ίριδα, ένα για τη Μαλένα και ένα συγκεντρωτικό και για τα δύο κορίτσια.

Το πόρισμα για την Ίριδα αναφέρει:

– Δεν έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου

– Δεν αναγνωρίστηκε από το εργαστήριο Ιωάννινων ο δυσδιάκριτος μικροσκοπικός φλεβόκομβος

– Δεν εντοπίστηκαν ιστοπαθολογικές αλλοιώσεις στην καρδιά

– Εντοπίστηκαν ασφυκτικές κηλίδες στον πνεύμονα – υποξυγοναιμία στον εγκέφαλο, δείγμα ότι το παιδί πέθανε από ασφυξία

– Εντοπίστηκαν ειδικές χρώσεις στο μυοκάρδιο που έδειξαν ασφυξία. Αυτές οι ειδικές χρώσεις μπορούν να διαγνώσουν τον αιφνίδιο θάνατο.

– Εξετάστηκε το DNA στο πανάκι που βρέθηκε δίπλα από τη Ίριδα, όπου εντοπίστηκε αίμα και σάλιο από την στοματική κοιλότητα λόγω της πίεσης από τον πνιγμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταπέλτης ο Μάνος για τη Ρούλα-«Δολοφόνησε και τα τρία παιδιά μας»

Σημάδια από νύχια είχε στο πρόσωπό της η Μαλένα

Σημάδια από αμυχές είχε στο πρόσωπό της η 3,5 ετών Μαλένα. Τα νεότερα στοιχεία προκύπτουν από το πόρισμα των ιατροδικαστών για το τραύμα στο πρόσωπο του παιδιού που θεωρούν ότι έχει γίνει από νύχι και πιθανολογούν ότι έχει προέλθει από γυναικείο χέρι

Σύμφωνα με το Mega, στοιχεία που εμπεριέχονται στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα -οι οποίοι χαρακτηρίζουν έγκλημα τους θανάτους των 2 μικρότερων παιδιών της οικογένειας- «δείχνουν» μία γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας προέρχονται από γυναικείο χέρι.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που παρουσίασε η εκπομπή οι ειδικοί μέτρησαν τα νύχια της Μαλένας και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αυτά τα τραύματα στο πρόσωπο δεν προήλθαν από εκείνη. Το παιδί δεν ξυνόταν στον ύπνο του, όπως είχε ισχυριστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τα τραύματα στο στόμα και στη μύτη της Μαλένας προκλήθηκαν όπως διαπιστώθηκε από γυναικεία νύχια, που όπως φαίνεται έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής της.

Όσο για τους ανθρώπους που προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδάκι στη ζωή, η έρευνα έδειξε πως τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσηλευτές που είχαν πάρει μέρος στις προσπάθειες ανάνηψης φορούσαν γάντια και άρα ήταν αδύνατον να έχουν προκαλέσει εκείνοι αυτά τα σημάδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκάρει η φωτογραφία της Μαλένας λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, ενώ οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών δείχνουν ανθρωποκτονία πίσω από τον θάνατο και των άλλων δύο κοριτσιών της οικογενείας.

H πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας, που αναφέρει ότι και τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν, έγινε γνωστή από το Μega.

Όπως υποστηρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει και την υποστήριξη κατηγορίας.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα» ισχυρίστηκε, ειδικότερα, ο Δασκαλάκης. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι δολοφονήθηκαν Μαλένα και Ίριδα-Κάποιος τους έκλεισε στόμα και μύτη για 3-5 λεπτά

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας