Παραδόθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης-Εκκρεμεί ένα αποτέλεσμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν νωρίτερα, στην ανακρίτρια βρίσκονται πλέον οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξελίξεις για το κύκλωμα μαστροπείας-Συνελήφθη ύποπτος στην Ελλάδα

Οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται στα χέρια των Αρχών, αφότου παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή εκκρεμεί το αποτέλεσμα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης.

Ωστόσο πριν από λίγο μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Τι λές Τώρα», ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας, Αθανάσιος Ζιώγας δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι παραδόθηκαν στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις και παρέπεμψε στο πρωί της Δευτέρας. Όπως  είπε «εμπιστευόμαστε τις Αρχές», ενώ τόνισε ότι η Γεωργία «είναι συγκινημένη από τη υποστήριξη που δέχεται».

Παραλείψεις από τις αρχές εντοπίζει ο δικηγόρος της 24χρονης

Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις του σήμερα ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς δήλωσε ότι έχουν γίνει παραλείψεις κατά την καταγγελία της 24χρονης για το βιασμό της στην αστυνομία.

«Δεν ελήφθη αίμα που έπρεπε να ληφθεί εντός 18 ωρών. Το πρώτο στοιχείο που θα μπορούσαμε να έχουμε έχει χαθεί… εκεί ευθύνεται η μη εξειδίκευση και η άγνοια των αρχών σε αυτού του είδους τα μοντέρνα αδικήματα», ανέφερε ενώ συμπλήρωσε ότι: «Πρέπει άμεσα να κυνηγούμε τον χρόνο αλλιώς τελειώσαμε… Το χάσαμε το αίμα πάει».

Ο κ. Διαλυνάς σημείωσε επίσης ότι «συνήθως οι τοξικολογικές ουσίες στα ούρα, το αργότερο σε μια εβδομάδα μας δίνουν αποτελέσματα» άρα όπως είπε «αυτές μπορεί να δρέψουν καρπούς».

Για την αποστολή των εξετάσεων στην Ελβετία

Παράλληλα ο κ. Διαλυνάς, μιλώντας στον Alpha, αναφέρθηκε και στην αποστολή των εξετάσεων σε εργαστήριο στην Ελβετία, εκφράζοντας την απορία του: «Υπάρχει το τοξικολογικό εργαστήριο του υπουργείου Δικαιοσύνης και η Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας. Δεν καταλαβαίνω, πώς φεύγει δείγμα ούρων να εξεταστεί σε ένα εργαστήριο; Τι είναι ιδιωτικό;» σημείωσε ο δικηγόρος, συμπληρώνοντας ότι «το 2020 ο ίδιος ο προϊστάμενος του τοξικολογικού εργαστηρίου είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι έχουν προμηθευτεί ένα τέλειο μοντέρνο μηχάνημα με το οποίο εντοπίζεται το χάπι βιασμού από την τρίχα».

Σε ότι αφορά σε μία ακόμη κοπέλα που έχει έρθει σε επαφή μαζί του καταγγέλλοντας ίδια σχεδόν ιστορία με εκείνη της 24χρονης Γεωργίας, που όμως έλαβε χώρα πριν 2 χρόνια, ο  κ. Διαλυνάς επισήμανε ότι παραμένει άγνωστο πώς θα κινηθεί ακόμη νομικά, αφού «ακόμα υποφέρει και χρειάζεται στήριξη».

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή
Το συγκλονιστικό γράμμα της 12χρονης στον Κολωνό-«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»