Σχέση με 16χρονη φέρεται να είχε ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος πριν την Κάρολάιν

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα πριν την Καρολάιν, ενώ νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι όταν ήταν 23 ετών είχε σχέση με μια έφηβη κοπέλα από την Αλόννησο μόλις 16 ετών επί ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καρολάιν είχε εκμυστηρευτεί στη σύμβουλο ψυχικής υγείας ότι υποπτευόταν ότι την απατά, καθώς έλειπε αδικαιολόγητα από το σπίτι επί ώρες. Η ίδια κατάφερε να μείνει για λίγο με την άτυχη Καρολάιν όταν η άτυχη κοπέλα της είπε ότι μάλλον είχε παράλληλη σχέση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Καρολάιν είχε πει στη σύμβουλο ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ σχέση που είχε από το εργασιακό περιβάλλον του και της είπε πως σκεφτόταν να πάρει το παιδί και να φύγει.

Φίλοι της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διέψευσαν ότι είχε παράλληλη σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με την Καρολάιν ήταν παθιασμένος. Ερχόταν με το ελικόπτερο στο νησί μόνο και μόνο για να της φέρει μια ανθοδέσμη. Δεν θα σκότωνε μια γυναίκα για μια άλλη γυναίκα. Η μητέρα του έχει γίνει με όσα ακούγονται. Έχει αδυνατισει, τη βλέπουμε στο νησί σιωπηλή και αγέλαστη, αλλά πάντα αξιοπρεπής πονά βουβά» ενώ μια άλλη φίλη του πιλότου ανέφερε:  

«Ο Μπάμπης στα 23 του είχε σχέση με ένα άλλο κορίτσι εδώ στην Αλόννησο. Το κορίτσι ήταν 16 ετών τότε και σήμερα μας λέει ότι ήταν από τις πιο όμορφες σχέσεις που είχε. Δεν ήταν πιεστικός ή χειριστικός αλλά περιποιητικός. Δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Μπάμπης μπορεί να είχε παράλληλη με άλλη όταν ήταν με την Κάρολάιν».

Από την άλλη μια παιδική φίλη της Καρολάιν δηλώνει πως τον τελευταίο χρόνο η κοπέλα είχε απομακρυνθεί από όλους και πως ενδεχομένως ο Μπάμπης να τη σκότωσε γιατί έμαθε για την παράλληλη σχέση του και ήθελε να φύγει από τον γάμο τους.

«Τον τελευταίο χρόνο η Κάρολάιν είχε απομακρυνθεί ή καλύτερα την είχε απομακρύνει ο Μπάμπης από εμάς. Είχε μετακομίσει στην Αθήνα και δε μας έλεγε τα νέα της.  Αν πράγματι ο Μπάμπης είχε παράλληλη σχέση και το είχε μάθει η Κάρολάιν, δεν υπήρχε περίπτωση να καθόταν στον γάμο της. Η Κάρολάιν ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος, δε θα συμβιβαζόταν. Μπορεί λοιπόν να έμαθε για την παράλληλη σχέση, να ήθελε να φύγει και να έγινε ότι έγινε»

Δειτε Επισης

Άγριο οικογενειακό επεισόδιο σε νεκροταφείο στην Ελλάδα-Άρπαξε μαρμάρινο σταυρό και χτύπησε τη νύφη του
Νέα καταγγελία για τα Τέμπη-«Ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο»
Σαφάρι ελέγχων από την ΕΕ στους influencers-Στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες
Ν: Δένδιας: H Ελλάδα θα δρομολογήσει αντιαεροπορικό αντί-drone θόλο
Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τις απεργιακές πορείες-Σε απεργιακό κλοιό και η Θεσσαλονίκη (pics)
Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός η Ελλάδα για το Πάσχα
Εννέα συλλήψεις για την κατάρρευση κτηρίου που προκάλεσε τον θάνατο του 31χρονου στην Ελλάδα
Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η Ελλάδα
Υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και μπούκαραν σε σπίτι-Έδεσαν γυναίκα κι έφυγαν με πάνω από 100.000€
Δεν άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο η Ολυμπιακή Φλόγα αλλά ξεκίνησε το ταξίδι της