Τετάρτη 19 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Youtuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός, τα... πρόστιμα στο lockdown και το υπηρεσιακό «θηρίο»

  07/10/2021 17:33
Ο Youtuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός, τα... πρόστιμα στο lockdown και το υπηρεσιακό «θηρίο»

Ο Youtuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός, τα... πρόστιμα στο lockdown και το υπηρεσιακό «θηρίο»

  07/10/2021 17:33

Μπορεί ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός Τηλέμαχος Μπόσσιος ή Γιώργος Βραχνής, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, να τέθηκε σε διαθεσιμότητα εξαιτίας των όσων αναφέρει από τον περασμένο Ιούλιο με βίντεο που αναρτά στο Youtube κατά του κράτους και της αστυνομίας, ωστόσο δεν είναι η πρώτα φορά που απασχολεί με τις απόψεις του.

Ο αστυφύλακας πολλές φορές από την αρχή κιόλας της πανδημίας στη χώρα μας την Άνοιξη του 2020 έχει αναφερθεί σε διάφορα θέματα που έχουν προκύψει όπως με τα παράνομα (όπως τα χαρακτηρίζει) πρόστιμα που έκοβαν οι αστυνομικοί την περίοδο των lockdown:

«Μέσα σε ελάχιστες ημέρες έχω γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων, αλλά και παράκλησης για βοήθεια από άτομα τα οποία έχουν λάβει πρόστιμα από συναδέλφους.

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι κοπέλα που πήγαινε να βοηθήσει άτομο που χρήζει ανάγκης, έλαβε το (εξοντωτικό και επαχθές για την ίδια) πρόστιμο των 300€, για τον λόγο ότι δεν έφερε μαζί της διαβατήριο.

Στην αρχή δυσκολεύτηκα να το πιστέψω καθώς δεν την εγνώριζα και λόγω του ότι οι παραβάτες δε λένε πάντοτε την πλήρη αλήθεια, ζήτησα να λάβω μια φωτογραφία της παραβάσεως (την οποία τροποποίησα για να προστατευθούν τα αμφοτέρων προσωπικά δεδομένα).

Στις διαδικτυακές viber-ικές ομάδες της αστυνομίας, κυκλοφορεί ένα έγγραφο PDF στο οποίο υπάρχουν εν συντομία οι παραβάσεις και οδηγίες προς το αστυνομικό όργανο για τη βεβαίωσή τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕΣ».

4028598590219426 image

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά άτομα που είχαν στα χέρια κάποια κλήση να τον αναζητήσουν προκειμένου να δεχτούν τις συμβουλές του:

«Λόγω των προηγουμένων δημοσιεύσεών μου σχετικά με τις παράνομες κλήσεις κόβιντ, έχω δεχθεί αιτήματα από πολλούς Συνέλληνες, ώστε να τους βοηθήσω να συντάξουν μια ένσταση.

Σήμερα όμως, ήρθε στο mail μου κάτι διαφορετικό. Μια απάντηση σε ένσταση (στην οποία δεν είχα συμμετοχή).

Να διευκρινίσουμε λοιπόν καλοί μου συνάδελφοι κάτι:

Όταν ο πολίτης κάνει ένσταση, είναι διότι είτε θεωρεί το πρόστιμο πολύ βαρύ, είτε το θεωρεί άδικο. Το λοιπόν, τέτοιες απαντήσεις (τύπου copy paste) όπως η ακόλουθη, είναι θεωρώ απαράδεκτες για την κατάρτιση και το κύρος του αστυνομικού οργάνου που εκδικάζει την υπόθεση, άδικες και παράνομες».

Από την άλλη ο αστυνομικός υπηρεσίας της Δυτικής Τηλέμαχος Μπόσσιος ως Γιώργος Βραχνής σε ειδική εκδήλωση τον Ιούλιο του 2020 είχε βραβευτεί από Σύλλογο Διατήρηση Ιστορικών Οχημάτων για την άρτια ανακατασκευή και αναβάθμιση ενός υπηρεσιακού Skoda Octavia που σάπιζε στην Αμυγδαλέζα, καθώς επίσης και για την προσήλωση του στην ΕΛ.ΑΣ. και το υπηρεσιακό καθήκον.

4028598655273928 image

Ο Αστυφύλακας της ΕΛ.ΑΣ με δικά του έξοδα που είχαν αγγίξει τα 20 χιλ ευρώ, τροποποίησε και τοποθέτησε στο περιπολικό tactical προσαρμοσμένες θήκες, ένα μεγάλο σακβουαγιάζ πρώτων βοηθειών στο πορτμπαγκάζ, πυροσβεστήρα και άλλα υπηρεσιακό εξοπλισμό.

4028598724072574 image

Ανοίγοντας το καπό εντυπωσιάζει ο σφυρήλατος κινητήρας, τρίτης γενιάς τουρμπίνα, με ισχύ 550 ίππων. Για να είναι οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον, έχει προσαρμόσει ρυθμιστής ιπποδύναμης, με το πάτημα κουμπιού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας