Δευτέρα 18 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ξύπνησε από το κώμα ο εξάχρονος Φώτης μετά το ατύχημα στα καρτ

  23/09/2021 20:27
Ξύπνησε από το κώμα ο εξάχρονος Φώτης μετά το ατύχημα στα καρτ

Ξύπνησε από το κώμα ο εξάχρονος Φώτης μετά το ατύχημα στα καρτ

  23/09/2021 20:27

Ξύπνησε το απόγευμα της Πέμπτης ο εξάχρονος Φώτης από το κώμα που βρισκόταν τις τέσσερις τελευταίες ημέρες, μετά την αποσωλήνωση που έκαναν οι γιατροί.

Κοντά του βρίσκονται οι γονείς του, που του έδειξαν μάλιστα και ζωγραφιές των συμμαθητών του. Ο μικρός έχει αρχίσει και κινεί πόδια και χέρια, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει, κάτι που αναμένεται να γίνει σταδιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κατάσταση της υγείας του εξάχρονου που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ-Πέντε συλλήψεις

Με χρώματα και δεκάδες ευχές έχει γεμίσει το δωμάτιο του εξάχρονου Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή όταν κατά την διάρκεια των αγώνων καρτ συγκρούστηκαν δυο οχήματα με συνέπεια το ένα να καταλήξει στα προστατευτικά κάγκελα και να χτυπήσει και το μικρό αγόρι.

Ο Φώτης έχει δίπλα του από την πρώτη στιγμή της περιπέτειάς του όλο το ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη που δίνουν μαζί του από την πρώτη στιγμή την "μάχη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σήμερα θα προσπαθήσουν οι γιατροί να «ξυπνήσουν» τον 6χρονο που τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ

Τις φωτογραφίες με τις ζωγραφιές από το δωμάτιο του μικρού, δημοσίευσε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων, Ανδρεας Ηλιάδης με το εξής μήνυμα: "Πάμε Φώτη μας... Όλη η Ελλάδα μαζί σου! Όλοι σου οι συμμαθητές σου λένε Πάμε Φώτη".

4016606719203783 image

 Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας