Θρίλερ δίχως τέλος για το αν ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό στη δολοφονία της Καρολάιν

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί και πάλι η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Το ερώτημα που κυριαρχεί πλέον είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό, είτε στη δολοφονία, είτε στη σκηνοθεσία του θεάτρου που έπαιξε για 37 ολόκληρες ημέρες.

Οι αρχές προσπαθούν να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να εξακριβώσουν αν ο 33χρονος πιλότος, ο οποίος στέρησε τη νεαρή μητέρα από την 11 μηνών κόρη τους, είχε προσχεδιάσει το ειδεχθές έγκλημα. Κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται.

Τι λέει ο δικηγόρος του

Μιλώντας πάντως στο MEGA, o συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη συνεργού στη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Όχι μόνο κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει κανένα στοιχεία που να «μαρτυρά» κάτι τέτοιο, αλλά διέψευσε και τις φήμες που ήθελαν τον αδερφό του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου να έχει κληθεί για κατάθεση.

«Είναι πεπερασμένη η υπόθεση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπήρχε καμία εμπλοκή κανενός συγγενικού προσώπου όπως λένε τα δημοσιεύματα. Ο εντολέας μου αναμένει το δικαστήριό του και την εξέλιξη της δικογραφίας» τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν ο Αναγνωστόπουλος έχει πια προσαρμοστεί στη φυλακή, ο κ. Παπαϊωαννίδης απάντησε: «Η φυλακή είναι φυλακή, το γνωρίζετε αυτό… Δεν είναι θέμα προσαρμογής. Τηρεί τους κανόνες σωφρονισμού στη φυλακή».

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης αν τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που έλαβε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, δέκα ημέρες μετά τη δολοφονία της, στις 21 με 25 Μαΐου, από άγνωστο άνδρα, σχετίζονται με την υπόθεση.

Η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει πως δέχθηκε απειλές για τη ζωή της, με ένα συγγενικό πρόσωπο του 33χρονου πιλότου να μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών αναφορικά με το θέμα.

Εκτός μάλιστα από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, η οποία το επίμαχο διάστημα είχε βρει επίσης ζημιές στο αυτοκίνητό της, απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε και πρώην συνεργάτης της, το οποίο ηχογράφησε.

Οι Αρχές θεωρούν πάντως, αναφορικά με τις τρεις κλήσεις που δέχθηκε η κ. Μυλωνοπούλου, ότι πρόκειται για «τυφλά τηλεφωνήματα». Κι αυτό γιατί απειλητικά τηλεφωνήματα δέχθηκε και μια σύμβουλός της η οποία δεν είχε σχέση με τις συνεδρίες της άτυχης Καρολάιν.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Αμίλητος αποχώρησε από το δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης-«Νιώθει δικαιωμένος»
Η πρώτη αντίδραση Πισπιρίγκου μετά την ισόβια κάθειρξη-«Έχω ήδη ασκήσει έφεση»
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών στην Ελλάδα-Μπουνιές, κλωτσιές και μαλλιοτραβήγματα
Δύο σεισμοί 5,6 και 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας-Αισθητοί και στην Αττική
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία