Σπαραγμός στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε από σηπτικό σοκ -Τραγική φιγούρα πατέρας της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία της 14χρονης κόρης ιερέα που πέθανε από σηπτικό σοκ έπειτα από επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 14χρονης, οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν τον χαμό του παιδιού τους μετά την επέμβαση. Ο ιερέας πατέρας της ανήλικης σπάραζε για τον χαμό της κόρης του, ενώ συγγενείς και φίλοι της είπαν το τελευταίο «αντίο».

Η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη, αλλά μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή.

Ο πατέρας της, που είναι ιερέας, καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της.

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying», είχε πει ο ιερέας πατέρας της 14χρονης στο ThessToday.

«Ο γιατρός μάς διαβεβαίωσε πως μπορεί να γίνει το χειρουργείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μας ενημέρωσε ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια επιπλοκή, δηλαδή πως ο δακτύλιος μπορεί να κάνει διάτρηση στομάχου. Μάλιστα, μας τόνιζε πως σε 12-15 ημέρες μπορεί να ξεκινήσει κανονικά τη γυμναστική. Μας συμβούλεψε, μία εβδομάδα να πίνει μόνο υγρά, και τις πρώτες ημέρες που θα πονάει να της δίνουμε μόνο παυσίπονα», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη
Έρευνα για παραλείψεις αστυνομικών ζητά η οικογένεια της Κυριακής-Κατέθεσε σειρά αιτημάτων
Κλείνει οριστικά η υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά-Το εύρημα που άλλαξε τα δεδομένα
Νέες προκλήσεις από Άγκυρα-«Μονομερής ενέργεια» η κήρυξη των θαλασσίων πάρκων από την Ελλάδα