Κυριακή 25 Ιουλ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στη δημοσιότητα το σκίτσο του «ληστή» που έδινε στις Αρχές ο πιλότος συζυγοκτόνος

  22/06/2021 14:39
Στη δημοσιότητα το σκίτσο του «ληστή» που έδινε στις Αρχές ο πιλότος συζυγοκτόνος

Στη δημοσιότητα το σκίτσο του «ληστή» που έδινε στις Αρχές ο πιλότος συζυγοκτόνος

  22/06/2021 14:39

Η «σκηνοθεσία» του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά περιελάβανε και περιγραφή του ενός εκ των τριών υποτιθέμενων δραστών. Ο πιλότος συζυγοκτόνος είχε δώσει περιγραφές για τον έναν «ληστή», του οποίο φάνηκε το πρόσωπο, όπως είχε πει στην Αστυνομία.

Αυτό είναι το σκίτσο που δημιούργησε η αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας μετά τις αναλυτικές περιγραφές του κατ’ ομολογία, αργότερα, δολοφόνου της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος συζυγοκτόνος είχε πει αρχικά ότι οι ληστές ήταν τρεις που φορούσαν κουκούλα, ωστόσο κάποια στιγμή το πρόσωπο του ενός φάνηκε.

Λογικό, λοιπόν, η αστυνομία να του ζητήσει να περιγράψει το πρόσωπο που είδε, προκειμένου έτσι να φτάσει στα ίχνη του.

Δικηγόρος 32χρονου: Δεν υπήρχε κίνητρο – Το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Παπαϊωαννίδης, ξεδίπλωσε την υπερασπιστική γραμμή. «Είναι αποδοχή της πράξης με όλες τις λεπτομέρειες. Θα προστεθούν νέα στοιχεία που θα αυξήσουν το ανακριτικό υλικό για το τι συνέβη πραγματικά και ποιες ήταν οι συνθήκες. Ως γεγονός και ως άδικη πράξη δεν αμφισβητείται» ανέφερε.

Συνοπτικά, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος θα υποστηρίξει ότι:

  • δεν υπήρχε κίνητρο
  • το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο

«Αυτό που λέω από την πρώτη μέρα ήταν ότι δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε ήταν προσχεδιασμένο. Και δεν υπήρξε και ο οποιοσδήποτε συνεργός. Δεν προέκυψε τίποτα από όλα αυτά. Είναι μια πράξη που ο εντολέας μου αποδέχεται, αναφέρει αναλυτικά τι συνέβη τη μοιραία νύχτα, αλλά θα μιλήσουμε και για τα γεγονότα που πυροδότησαν την πράξη του» επισήμανε ο δικηγόρος του.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «ο εντολέας μου έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του, και λέει ότι ό,τι έγινε μετά, έγινε με μόνο γνώμονα το παιδί. Στο μυαλό του υπήρχε μία σκέψη, σύμφωνα με τα λόγια του, δεν ήθελε το παιδί να χάσει την ίδια ημέρα και τη μάνα και τον πατέρα του. Για τα όσα έγιναν μετά το αδίκημα σας μιλάω», προσθέτοντας ότι ο 32χρονος επιθυμεί να έχουν και οι δύο οικογένειες την επιμέλεια του παιδιού.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας