Πέμπτη 16 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Από θαύμα γλίτωσε 15χρονη μετά την αιματηρή συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στην Αθήνα

  20/06/2021 17:59
Από θαύμα γλίτωσε 15χρονη μετά την αιματηρή συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στην Αθήνα

Από θαύμα γλίτωσε 15χρονη μετά την αιματηρή συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στην Αθήνα

  20/06/2021 17:59

Για χιλιοστά δεν έχασε τη ζωή της η 15χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στη συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ ανήλικων κοριτσιών, που πήρε μέρος στον Κολωνό το Σάββατο.

Η κοπέλα δεν έχασε τη ζωή της από θαύμα καθώς αν είχε τραυματιστεί σε ζωτικό όργανο δεν θα είχε προλάβει να πάει ούτε στο νοσοκομείο. Το κορίτσι χειρουργήθηκε και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται.

Η πρωτοφανής υπόθεση αφορά συνολικά εφτά ανήλικα κορίτσια που συνεπλάκησαν. Δύο από αυτά μαχαιρώθηκαν ενώ η αστυνομία έχει κάνει τρεις συλλήψεις. Οι ανήλικες που συνελήφθησαν πέρασαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ. Το τμήμα ανηλίκων έχει αναλάβει την υπόθεση.

Κατηγορίες απόπειρα ανθρωποκτονίας στις ανήλικες

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι 3 ανήλικες που συνελήφθησαν στο Σάββατο στον Κολωνό, μετά από καυγά με άλλες 4 συνομήλικες τους. Οι 3 ανήλικες, μια Αλβανίδα με ελληνική υπηκοότητα και δυο Ελληνίδες, πέρασαν το βράδυ στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ξεκίνησε όταν πριν μερικές ημέρες είχε υπάρξει ένας καυγάς ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων ανήλικων κοριτσιών με ηλικίες 15 και 16 ετών.

Το Σάββατο η ανήλικη από την Αλβανία κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους. Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως και τα αίματα άναψαν όταν η Αλβανίδα ανήλικη έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε μια από τις άλλες ανήλικες της άλλης παρέας με καταγωγή από τη Ρουμανία.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, περί όπλων και συμπλοκή για την Αλβανίδα υπήκοο και συμπλοκή για τις δυο Ελληνίδες.

Πηγή: The Toc

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας