Τι κατέθεσε η γειτόνισσα της Καρολάιν-«Άκουσα το κλάμα του σκύλου»

Τα όσα διαδραματίστηκαν και έγιναν αντιληπτά από πλευράς της για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, κατέθεσε γειτόνισσα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν άκουσε φωνές, ούτε όμως και γάβγισμα σκύλου. Άκουσε μόνο, όπως καταθέτει, ένα γδούπο και ένα ήχο που κατάλαβε πως ήταν κλάμα του ζώου.

«Τον Μπάμπη το συμπαθώ πολύ για το ήθος και το χαρακτήρα του» αναφέρει στην κατάθεσή του από πλευράς του ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου, ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας στο Αλεποχώρι το 2018, γεγονός που όπως λέει, είχε συζητήσει εκτενώς με τον κατηγορούμενο.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι στο διαβιβαστικό έγγραφο της αστυνομίας αναφέρεται ότι η ληστεία που είχε σκηνοθετήσει ο 32χρονος πιλότος παρουσιάζει χαρακτηριστικές ομοιότητες με τη ληστεία του εκπαιδευτή του που είχε γίνει στο Αλεποχώρι.

«Δεν άκουσα καθόλου ούτε φωνές ούτε ουρλιαχτά»

«Δεν άκουσα καθόλου ούτε φωνές ούτε ουρλιαχτά από το σπίτι των παιδιών εκείνη τη νύχτα. Αν η Καρολάιν φώναζε θα το άκουγα σίγουρα …» αναφέρει σε μια από τις καταθέσεις της στους αστυνομικούς η γειτόνισσα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι στις 4:20 τα ξημερώματα άκουσε ένα θόρυβο σαν «γκντούπ» και αμέσως μετά «έναν ήχο που έβγαλε ο σκύλος της Καρολάιν».

Συγκεκριμένα, στη συμπληρωματική της κατάθεση στις 17/6 στις αστυνομικές αρχές, η συγκεκριμένη μάρτυρας ανέφερε: «Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού του σπιτιού μου, που βρίσκεται στο ισόγειο. Σαν άνθρωπος κοιμάμαι πολύ ελαφρά. Την 4:20 ώρα άκουσε ένα θόρυβο σαν «γκντούπ» και αμέσως μετά έναν ήχο που έβγαλε ο σκύλος της Καρολάιν. Αυτός ο ήχος ήταν στιγμιαίος και κατάλαβα ότι ήταν κλάμα του ζώου και όχι γάβγισμα. Αυτό σας το λέω γιατί αγαπάω πολύ τα ζώα και καταλαβαίνω πότε ένα σκυλί κλαίει. Πάντως γάβγισμα δεν άκουσα καθόλου ούτε πριν ούτε μετά το κλάμα του ζώου. Αν ο σκύλος των παιδιών δίπλα γαβγίζει θα το άκουγα σίγουρα. Ο σκύλος βέβαια ήταν ήσυχος και δεν ακουγόταν αλλά όπως σας είπα και την προηγούμενη φορά το σπίτι το δικό μου και της Καρολάιν είναι μεσοτοιχία και ακούγονται ήχοι από το ένα σπίτι στο άλλο. Για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ακούγονται όλα αν μία γάτα της Καρολάιν νιαουρίσει, εγώ την ακούω και μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις έστειλα μήνυμα στην Καρολάιν να μου πει αν όλα ήταν καλά με τα ζωάκια. Για να συνεχίσω όμως αυτό που σας έλεγα μετά το κλάμα του σκύλου το μόνο που άκουσα ήταν κάποια βήματα στην σκάλα. Απ’ όσο κατάλαβα αυτά τα βήματα ήταν από έναν άνθρωπο και μου φάνηκε σαν να κατέβαινε τη σκάλα. Στην ερώτηση που μου κάνετε σας λέω πως δεν άκουσα καθόλου ούτε φωνές ούτε ουρλιαχτά από το σπίτι των παιδιών εκείνη τη νύχτα. Αν η Καρολάιν φώναζε θα το άκουγα σίγουρα κι αυτό αφού όπως σας είπα άκουγα τα νιαουρίσματα από τις γάτες πόσο μάλλον τη νύχτα που δεν ακούγονται γενικά θόρυβοι, σίγουρα θα άκουγα ουρλιαχτά».

«Εγώ θύμισα στον Μπάμπη ότι είχα πέσει θύμα ληστείας»

«Άφησα λίγες μέρες να περάσουν και μετά την κηδεία της συζύγου του, τον πήρα τηλέφωνο. Εγώ θύμισα στον Μπάμπη ότι πριν λίγα χρόνια είχα πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι μου», αναφέρει στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο εκπαιδευτής του 32χρονου κατηγορουμένου και συνεχίζει: «Στην ροή της κουβέντας και στις περιγραφές που κάναμε καταλάβουμε ότι υπήρχαν πολλές ομοιότητες στις δύο αυτές περιπτώσεις. Ο Μπάμπης όπως μου είπε θυμόταν το περιστατικό και μένα που είχε τραύματα στο κεφάλι. Η ληστεία που είχε γίνει σε μένα και τη σύζυγό μου ήταν βάναυση αφού η γυναίκα μου νοσηλεύτηκε πολλές μέρες στο κατ από το ξύλο που είχε φάει από τους ληστές και στην αρχή δεν ξέραμε αν θα καταφέρει να ζήσει».

Ο εν λόγω άνθρωπος καταθέτει πως η ληστεία που είχε γίνει στο σπίτι του στο Αλεποχώρι το 2018 συζητιόνταν πολύ εκείνο το διάστημα στην εταιρεία που δούλευε και σε όλα τα αεροδρόμια που υπήρχαν γνωστοί του.

«Για το περιστατικό αυτό είχα μιλήσει και σε προσωπικό επίπεδο με πολλούς συναδέλφους και φυσικά το είχαμε συζητήσει πολύ και με τον Μπάμπη που είχα μία ιδιαίτερη σχέση. Το Μπάμπη το συμπαθώ πολύ για το ήθος και το χαρακτήρα του» επισημαίνει και καταλήγει: «Φυσικά λοιπόν για μένα και τη σύζυγό μου ήταν μια τραυματική εμπειρία και στις συζητήσεις που κάναμε ήμουν πάντα αναλυτικός για να καταλάβουν όλοι υπόλοιποι πραγματικά περάσαμε στα χέρια αυτών των ανθρώπων».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ