Συγκλονίζει τον πλανήτη η δολοφονία της Καρολάιν-Πρωτοσέλιδo η ομολογία του πιλότου

Θέμα σε όλο τον πλανήτη έγινε η ομολογία του 32χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αυτός σκότωσε τη σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Κορυφαία ειδησεογραφικά site μετέδωσαν την είδηση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βαριά ποινική δίωξη στον πιλότο από τον Εισαγγελέα-Άτομο χωρίς αναστολές

Μάλιστα, σε θέμα της για την υπόθεση, η New York Post, αναδημοσίευσε και ρεπορτάζ του protothema.gr, σχετικά με τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν του αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών στο συμπέρασμα, ότι ο 32χρονος πιλότος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη. 

Πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του πιλότου 

Λίγα λεπτά μετά την ομολογία του συζύγου-δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν, που έφερε την απόλυτη ανατροπή στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η συγκλονιστική εξέλιξη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η υπόθεση-θρίλερ, τον Μάιο, ο ξένος Τύπος μέσα από ρεπορτάζ είχε αναφερθεί στη δυσκολία εύρεσης υπόπτων.

Η βρετανική Sun, μάλιστα, πριν από λίγο διάστημα, είχε αναφέρει ότι οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος ξεθωριάζουν.

Αυτή τη στιγμή και ενώ η κοινή γνώμη παραμένει συγκλονισμένη, τα πρωτοσέλιδα μεγάλων βρετανικών δικτύων φιλοξενούν τις καταιγιστικές εξελίξεις της υπόθεσης δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Η ομολογία δολοφονίας από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της Sun. «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους», ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας η οποία αναφέρεται στις δηλώσεις αστυνομικών πηγών στο protothema.gr.

«Ο Μπάμπης ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του ύστερα από πάνω από οκτώ ώρες ανάκρισης. Τα στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον σύζυγο και που είχε η αστυνομία στη διάθεση της ήταν τέτοια που ο πιλότος δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι διέπραξε το έγκλημα», γράφει η Sun αναφερόμενη σε αστυνομική πηγή που μίλησε στο protothema.gr.

 

«Σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε τη Βρετανίδα γυναίκα του. Ο πιλότος τη σκότωσε όταν εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί της, είπε στην αστυνομία ύστερα από πολύωρη ανάκριση και αφότου το βιομετρικό ρολόι της Κάρολιαν κατέστρεψε την ιστορία που είχε σκηνοθετήσει ο  Μπάμπης», γράφει στον τίτλο της η Daily Mail.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται στο χρονικό της υπόθεσης ενώ τονίζει ότι το έγκλημα εξιχνιάστηκε πέντε εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο που επήλθε από ασφυξία.

Στη συγκλονιστική υπόθεση αναφέρεται και η Mirror η οποία, νωρίτερα το απόγευμα, προτού ομολογήσει ο δράστης, έγραψε πως η αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στο νησί της Αλοννήσου όπου βρισκόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για το μνημόσυνο της συζύγου του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»-Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε η Βουλή
Εικόνες απείρου κάλλους στην Ελληνική Βουλή-Έπεσαν γροθιές ανάμεσα σε πρώην και νυν Βουλευτή
ΒΙΝΤΕΟ: Απόκοσμες εικόνες στην Ελλάδα, λόγω της σκόνης-«Σαν σκηνικό από τον Άρη»
Ανήλικος στην Ελλάδα, έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Πνίγηκε στην αφρικανική σκόνη η Ελλάδα-Βρίσκεται στην κορύφωση του το φαινόμενο