Νέες πληροφορίες φωτίζουν πτυχές της δολοφονίας της Καρολάιν-«Τη ζήλευε παθολογικά»

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε τη νύχτα ο 32χρονος πιλότος έπειτα από μία πολύωρη εξέταση-θρίλερ που κράτησε σχεδόν 7 ώρες μέχρι να ομολογήσει ότι σκότωσε την άτυχη Καρολάιν και σκηνοθέτησε τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, με τέτοιον τρόπο, ώστε να φαίνεται σαν ληστεία. Σε λίγες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με τα στοιχεία σε βάρος του να είναι πολλά και αδιάσειστα, της ενοχής του, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από τον απόλυτο έρωτα… στο έγκλημα-Ποιος είναι ο 32χρονος πιλότος

Πέρα από το σενάριο των «φανταστικών» ληστών  μαζί με την ομολογία του, «έσπασε» και η εικόνα που παρουσίαζε όλον αυτόν τον καιρό περί ενός  ονειρικού και ευτυχισμένου έγγαμου βίου, αφού -κατά τις ίδιες πηγές- ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την έντονη και γεμάτη καβγάδες σχέση τους.

«Το βράδυ που έγιναν όλα μαλώσαμε έντονα για ακόμη μία φορά. Η Καρολάιν με έδιωξε από το κρεβάτι μας και φεύγοντας την είδα να βάζει στην κούνια το μωρό μας. Ξαναγύρισα και άρχισε να μου φωνάζει να φύγω από το σπίτι. Εκείνη την ώρα θόλωσα, την ακινητοποίησα και έκλεισα το στόμα της με τα χέρια μου. Δεν ξέρω πόση ώρα. Ήμουν μόνος μου. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, απλώς άρχισα να σκέφτομαι πώς θα το καλύψω, γιατί έχουμε και ένα μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Όλα τα σκηνοθέτησα», φέρεται να αποκάλυψε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα, μάλιστα, με άτομα από το στενό φιλικό περιβάλλον της Καρολάιν η σχέση τους ήταν θυελλώδης και η Καρολάιν ήταν δυστυχισμένη. «Δεν πρόκειται για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά για μία σχέση προβληματική. Τη ζήλευε και δεν την άφηνε να κάνει σχεδόν τίποτα. Δεν μπορούσε να έχει τον χρόνο που ήθελε με τους φίλους της και συνεχώς η ίδια εξέφραζε τα παράπονά της για τη συμπεριφορά του», λέει στο ethnos.gr οικείο πρόσωπο της 20χρονης, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όσα ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν-Τι προηγήθηκε και πώς την σκότωσε

«Ήταν ο Νο1 ύποπτος από την αρχή»

Οι καταιγιστικές εξελίξεις έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, αλλά όπως αποκαλύπτει το ethnos.gr, ο 32χρονος πιλότος από την πρώτη στιγμή ήταν ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας του με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας να επιδεικνύουν στωικότητα μέχρι να ανακαλύψουν τα στοιχεία εκείνα που θα τεκμηρίωναν την αδιάσειστη ενοχή του. 

«Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στην Εγκληματολογία που σε τόσο ειδεχθή εγκλήματα αμέσως μάς κάνει να σημαίνουμε συναγερμό. Παγκοσμίως τα περιστατικά όπου σε περίπτωση εισβολής ληστών είχαμε νεκρό το αδύναμο μέλος και ζωντανό το ισχυρό είναι ελάχιστα. Ήταν μεγάλο καμπανάκι για εμάς το γεγονός ότι εκείνος επέζησε χωρίς μάλιστα να φέρει την παραμικρή αμυχή», λένε χαρακτηριστικά έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας. 

Και προσθέτουν: «Στο σχετικό εγχειρίδιο του FBI (Crime Classification Manual), άλλωστε, αναφέρεται: “σε περίπτωση δολοφονίας εντός οικίας από υποτιθέμενους εισβολείς εάν ο δράστης δεν στοχοποιήσει εξαρχής το άτομο που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή -συνήθως ο άντρας- ή εάν το ισχυρό μέλος έχει υποστεί ελάχιστους ή καθόλου τραυματισμούς, ενώ αντιθέτως το άτομο που αποτελεί τη μικρότερη απειλή για τον δράστη -συνήθως η γυναίκα- θανατώνεται τότε ο αστυνομικός ερευνητής πρέπει να επαναξιολογήσει συνολικά την σκηνή του εγκλήματος με την λεπτομερή εξέταση όλων των εγκληματολογικών ευρημάτων με ιδιαίτερη προσοχή”». 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της άτυχης Καρολάιν ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, της είχαν βάλει ύφασμα στο στόμα, και ήταν τέτοιο το μένος του δράστη που τό πίεζε παράλληλα με την παλάμη του, ενώ ταυτόχρονα έφραζε με τα δάχτυλά του και τα ρουθούνια της. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών  ήξεραν πολύ καλά πώς πρέπει να «διαβάσουν» και την παραμικρή λεπτομέρεια πίσω από όλα όσα υποστήριζε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. Οι εκπαιδεύσεις τους, άλλωστε, είναι πολλές, επάνω σε διαφορετικές ξένες υπηρεσίες, όπως το FBI, και η εμπειρία τους τεράστια.  

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη
Έρευνα για παραλείψεις αστυνομικών ζητά η οικογένεια της Κυριακής-Κατέθεσε σειρά αιτημάτων
Κλείνει οριστικά η υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά-Το εύρημα που άλλαξε τα δεδομένα
Νέες προκλήσεις από Άγκυρα-«Μονομερής ενέργεια» η κήρυξη των θαλασσίων πάρκων από την Ελλάδα