Έκτακτη είδηση σε Daily Mail και The Sun η ομολογία του πιλότου-«Εγώ τη σκότωσα»

Πρωτοσέλιδο στις βρετανικές εφημερίδες The Sun και Daily Mail η ομολογία του 33χρονου πιλότου πως εκείνος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν Κράυτς στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.

Ολόκληρη η ελληνική, αλλά όπως φαίνεται και η βρετανική, κοινή γνώμη παρακολουθεί από το πρωί της Πέμπτης τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, που ξεκίνησε σαν μια στυγνή ληστεία μετά φόνου και εξελίχθηκε σε ένα έγκλημα πάθους με θύτη τον ίδιο της τον άνδρα.

Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων, στα οποία αναλύονταν τα νέα στοιχεία που έθεταν τον 33χρονο πιλότο στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας γύρω από την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, Daily Mail και The Sun επέστρεψαν με έκτακτα δημοσιεύματα.

«Εγώ τη σκότωσα», γράφει για τον φόνο στα Γλυκά Νερά η Daily Mail

Με έναν τίτλο σε πρώτο πρόσωπο, η Daily Mail μεταδίδει την ομολογία του 33χρονου πιλότου, που όπως γράφει το δημοσίευμα «σκότωσε την 20χρονη γυναίκα μπροστά στο παιδί τους».

Ο «Έλληνας σύζυγος ομολογεί τη δολοφονία της Βρετανίδας γυναίκας του Καρολάιν Κράτους» σημειώνει ο τίτλος του δημοσιεύματος που περιγράφει πως ο πιλότος οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα, αφότου η άτυχη γυναίκα τον απείλησε πως θα τον εγκαταλείψει μαζί με το παιδί τους.

 «Όταν ήρθε αντιμέτωπος με τα στοιχεία, ομολόγησε» αναφέρεται στο δημοσίευμα, που παραθέτει δηλώσεις εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, του Απόστολου Σκρέκα. Στη συνέχεια η Daily Mail, επαναλαμβάνει τα στοιχεία της υπόθεση στα Γλυκά Νερά, όπως το ρολόι του θύματος που οδήγησε τους αστυνομικούς στον πιλότο.

«Ομολογία φόνου», ο τίτλος της The Sun για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά

Με νέο έκτακτο, η εφημερίδα The Sun ενημερώνει τους αναγνώστες της για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση, καθώς ο πιλότος λύγισε και ομολόγησε πως εκείνος ήταν πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας του.

«Ο 33χρνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε τον φόνο της γυναίκας του, αφού εκείνη φέρεται να απείλησε να τον εγκαταλείψει μαζί με την 11 μηνών κόρη τους, αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές» γράφει το δημοσίευμα. Η The Sun υποστηρίζει μάλιστα πως η δολοφονία της Καρολάιν έγινε ενώπιον της 11 μηνών κόρης του ζευγαριού.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Στη Δικαιοσύνη το επεισόδιο χειροδικίας Βουλευτή στην ελληνική Βουλή
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Κατέρριψαν πύραυλο των Χούθι οι ΗΠΑ-Στόχος πλοίο με τέσσερις Έλληνες
Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»-Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε η Βουλή