Ραγδαίες εξελίξεις και νέα τροπή-Κλήθηκε για ανάκριση ο σύζυγος της Καρολάιν

Νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανατρέποντας στην ουσία όσα γνώριζαν μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανατροπή στην υπόθεση Θανάση 16 χρόνια μετά-Έδειξε στραγγαλισμό η ιατροδικαστική

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη την Πέμπτη στην Αλόνησο, όπου σήμερα τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγό της, που βρίσκεται εκεί, προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση.

Αφορμή για την κίνηση αυτή ήταν το γεγονός πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που δίνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή στις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Βήμα, έπειτα από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες κατά την 11η Μαΐου.

Τα νέα ευρήματα δίνουν απαντήσεις στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα, μέχρι θανάτου, τα άτυχης Καρολάιν ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία ώστε να την αδρανοποιήσει. 

Όπως αναφέρεται, στο διάστημα που μεσολάβησε από την ληστεία μέχρι σήμερα, τα στελέχη της Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ερεύνησαν εξονυχιστικά τους εσωτερικούς χώρους της μεζονέτας, δίχως να προκύψουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν την παρουσία ληστών. Ακόμα, αναζήτησαν μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που να μαρτυρούν την παρουσία ληστών στο σπίτι και να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη διαφυγή τους. Ούτε σε αυτή την περίπτωση όμως προέκυψαν αποτελέσματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που ανατρέπουν δεδομένα στη δολοφονία Καρολάιν-Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Πηγή: Έθνος 

Δειτε Επισης

Η Έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ παραγνωρίζει εθνικές στρατηγικές, υποστηρίζει το ΥΠΕΞ της Ελλάδας
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Σε ύφεση η φωτιά στην Πάρο-Επιχειρούν μόνο επίγειες δυνάμεις
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά στην Πάρο, καίει κοντά σε σπίτια-Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
«Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία Λυγγερίδη»-Στις 60 οι συλλήψεις
Στις 59 οι συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Κατηγορίες και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεύθυνος οδηγός λεωφορείου στην Ελλάδα παίζει με το κινητό την ώρα διαδρομής
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
NAVTEX Τουρκίας για νατοϊκή άσκηση στο Αιγαίο
Δεκάδες προσαγωγές για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη στου Ρέντη