Προφυλακίστηκε 39χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη

Στην προφυλάκιση 39χρονου, από τους επτά συνολικά συλληφθέντες για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον Ιούνιο του 2020 στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, προχώρησαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτής και εισαγγελέας, οι Αρχές.

Η απολογία του άρχισε περίπου στις 13:00 του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00. Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του φερόμενου ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης και έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 39χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια του ΑΤ Ζακύνθου μέχρι να μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ανάμεσα στους επτά συλληφθέντες είναι ένας αστυνομικός, δύο σωματοφύλακες γνωστού εφοπλιστή και άλλα άτομα τα οποία είχαν είτε περιφερειακό ρόλο είτε συμμετείχαν ενεργά στην πραγματοποίηση της μαφιόζικης εκτέλεσης. Τα έμπειρα στελέχη της αστυνομίας, από την κεντρική διοίκηση, λειτουργώντας υπό άκρα μυστικότητα, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν τελικά να προχωρήσουν σε αυτές τις συλλήψεις μετά από επιχειρήσεις που έγιναν σε όλο το νησί.

«Όλα είναι κατασκευασμένα» δήλωσε κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου Κορφιάτη. «Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είναι όλα κατασκευασμένα. Σύντομα θα αποδειχθεί αυτό, μην αγχώνεστε καθόλου» είπε στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, πριν από λίγες ημέρες, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου και εκτελέστηκαν τα εντάλματα για τη σύλληψή τους στην αρμόδια εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Πλέον, οι επτά συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή Ζακύνθου, προκειμένου να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν-Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία