Το προφίλ των δραστών για τον φόνο της Κάρολαϊν-Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ τρεις παρόμοιες ληστείες

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με το έγκλημα που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά με την 20χρονη Κάρολαϊν να δολοφονείται από αδίστακτους ληστές πλάι στο 11 μηνών παιδί της.

Η ΕΛ.ΑΣ. εργάζεται νυχθημερόν, όπως δήλωσε σήμερα και ο 32χρονος πιλότος που έζησε τον εφιάλτη στο σπίτι του πριν λίγα 24ωρα, για να βρει τους δράστες της στυγερής δολοφονίας. Ο 32χρονος βρίσκεται άλλωστε καθημερινά σε επαφή με την αστυνομία για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην εύρεσή τους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο ένας εκ των δραστών, ο «κοντός», είναι εκείνος που έδεσε και έπνιξε την άτυχη 20χρονη στο δωμάτιό της. Ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει περίπου 1,70μ. ύψος και είναι ευτραφής. Επίσης, φορούσε μια μπαλακλάβα που κάλυπτε όλο του το πρόσωπο εκτός από τα μάτια. Οσον αφορά στους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 32χρονο, σύμφωνα με τις καταθέσεις του πιλότου, ήταν ψηλοί, αδύνατοι και μαυροντυμένοι. Χαρακτηριστικό ήταν πως ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, όπως κατέθεσε ο ίδιος.

Γλυκά Νερά: Οι τρεις ύποπτες ληστείες στο μικροσκόπιο της αστυνομίας

Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους σε τρεις ύποπτες ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι, ενώ διακρίνονται και από ανάλογη βαρβαρότητα.

Στο Κορωπί, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο. Ωστόσο, η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των αρχών για πληροφορίες, έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το παρόν δεν είναι αξιοποιήσιμες. Στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ έχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από τη μέρα της ληστείας.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Ενδείξεις πως κόμματα και υποψήφιοι βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς εγγραφές στους καταλόγους
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου