Η ανεργία, το αλκοόλ και ο αιματηρός επίλογος με την παιδοκτονία στην οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί

Οι συχνές, έντονες διαφωνίες,  αποτέλεσμα του εθισμού στο αλκοόλ του 48χρονου , σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς,  οδήγησαν τον  76χρονο να γίνει παιδοκτόνος. Η δολοφονία έγινε με καραμπίνα μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου παιδιού του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τον αδερφό του στην αυλή του σπιτιού τους στο Κορωπί. 

Συγγενείς και γείτονες μιλώντας στο protothema.gr αποκάλυψαν το δράμα που ζούσε η οικογένεια με το θύμα το οποίο - σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες- είχε εθιστεί στο αλκοόλ. Παράλληλα, προβλήματα στην ψυχολογία του είχε δημιουργήσει τόσο το γεγονός ότι ήταν άνεργος όσο και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά. Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί,  ενώ προσπαθούσαν να τα βγάλουν οικονομικά εις πέρας στο ξυλουργείο που είχε ο 76χρονος κάτω από το σπίτι του. Οι αναδουλειές που είχαν, ήταν ακόμα ένας λόγος που οδηγούσε πατέρα και γιο σε καβγάδες, ακόμη και για ασήμαντους λόγους.

Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίτερα στο Κορωπί, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε πως «Ο  ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Είχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε». 

«Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου» ήταν τα λόγια του 76χρονου στους αστυνομικούς, λίγα λεπτά μετά το φονικό.  «Ο Παναγιώτης ήταν άνεργος και είχε οικονομικές προστριβές με τον πατέρα του. Δυστυχώς. Δεν το περιμέναμε», ανέφερε  ένας συγγενής , ενώ κάποιος άλλος είπε  πως «όταν πέθανε η μητέρα των παιδιών και γυναίκα του δράστη , ο 76χρονος τα βοηθούσε και τα συντηρούσε και τα δυο παιδιά του. Μάλιστα, ο 76χρονος είχε πάθει εγκεφαλικό και περπατούσε με «πι». Δεν το χωράει ο νους μας, πως έφτασε σε αυτό το σημείο να σκοτώσει τον γιο του».

  

 

 

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»
Απαντά για το επίδομα ενοικίου σε διπλωμάτη το ΥΠΕΞ-«Η Εισαγγελία γνωμάτευσε πως δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα»