Συγκινεί η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ-«Η ζωή μας έμεινε στη μέση»

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της συζύγου και του γιου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ,  που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής  έξω από τον σπίτι του στον Άλιμο. 

Η σύζυγος του Στάθα, μια έβδομάδα μετά την στυγερή δολοφονία του συζύγου της, μίλησε στην εκπομπή  «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο δημοσιογράφος, απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει στον έρανο που γίνεται στη μνήμη του συζύγου της για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους που γνώριζε και δεν γνώριζε. Μέσα από αυτή τη δύναμη που του έδωσε η καριέρα του είχαμε σαν στόχο ζωής όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Μάλιστα πάρα πολλές φορές τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε ωχ βρε νανάκι μου τι θέλεις πάλι σήμερα, με εμένα να του λέω την καλή πράξη της ημέρας δεν την κάναμε. Από όταν γεννήσαμε το παιδί μας ήμασταν πολύ κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για οτιδήποτε χρειαζόταν. Μέσα από τον χαμό και αυτόν τον πόνο που έζησε αυτός ο άνθρωπος βγήκε αυτό το μεγαλείο και βοηθήθηκαν πάρα πολλά παιδιά και θέλουμε να συνεχίζονται να βοηθιούνται», είπε  και πρόσθεσε βαθιά συγκινημένη: «Θέλω λοιπόν αυτό το όνειρο που ξεκίνησες εσύ να γίνει, που βοήθησες τον κ. Γιαννόπουλο να ολοκληρωθεί με τον χαμό του Γιώργου μας. Θέλω όμως να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυϊατρείο, είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που αγωνιούν καθημερινά για τα παιδιά τους και δεν έχουν τον τρόπο να τα βοηθήσουν να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή. Και επειδή ο Γιώργος δεν θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα βοηθήσει μέσα από αυτό τον τρόπο, θεωρώ ότι είναι μονόδρομος».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους γιατί σεβαστήκατε την μνήμη του και δώσατε αυτό που πραγματικά ήταν ο Γιώργος. Γιατί ως σύζυγός του, ως σύντροφός του, ως φίλη του, είμαι φίλη με το Γιώργο 34 χρόνια και 31 χρόνια ζευγάρι, έχω να πω ότι ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Πρέπει να ολοκληρωθεί το πολυϊατρείο. Εμάς η ζωή μας έμεινε κάπως στη μέση, ας μην μείνει και αυτό», κατέληξε. 

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο γιος τους Δημήτρης, ο οποίος ανέφερε ότι «με τη σειρά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όχι τόσο για τις εκπομπές, γιατί ξέραμε τι άνθρωπος ήταν ο πατέρας μου, αλλά γι' αυτό που κάνετε με το «Χαμόγελο του Παιδιού», γιατί θα του άρεσε του πατέρα μου καθώς αγαπούσε τα παιδιά. Θέλω να κάνω την έκκληση και ας μην μου αρέσει να κάνω εκκλήσεις να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά γιατί περιστατικά σαν και αυτά έχουν να κάνουν με βία, με κακία.

Η κακία είναι παράγωγο του πόνου που είχαν κάποιοι ως παιδιά. Ο πόνος και ο φόβος μεγαλώνοντας έγιναν μίσος. Εάν αυτό είχε ιαθεί, όταν τα παιδιά ήταν σε μικρή ηλικία, δεν θα υπήρχε αυτή η κακία σήμερα. Οπότε κάνω αυτή την έκκληση όχι μόνο για τη μνήμη του πατέρα μου αλλά για τα παιδιά και για το αύριο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή