Πέμπτη 6 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συγκινεί το πρώτο μήνυμα της οικογένειάς του Καραϊβάζ -«Οι δημοσιογράφοι να μην φοβηθούν»

  10/04/2021 21:43
Συγκινεί το πρώτο μήνυμα της οικογένειάς του Καραϊβάζ -«Οι δημοσιογράφοι να μην φοβηθούν»

Συγκινεί το πρώτο μήνυμα της οικογένειάς του Καραϊβάζ -«Οι δημοσιογράφοι να μην φοβηθούν»

  10/04/2021 21:43

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μέτρα από το σπίτι του στο Άλιμο, όπως και ο δημοσιογραφικός κόσμος που θρηνεί ένα από τα πιο εκλεκτά μέλη του.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα τον ξαναδούν ποτέ.

Σήμερα, περίπου 24 ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία, η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ σπάει τη σιωπή της, μεταφέροντας ένα μήνυμα μέσω του συνεργάτη και στενού φίλου του δημοσιογράφου, Μανώλη Ασαριώτη.

"Αυτό που μου ζητήθηκε από την οικογένεια να μεταφέρω είναι ότι θα ήθελαν οι δικοί του άνθρωποι η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μην γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα" είπε, μιλώντας στον ANΤ1.

"Αυτό θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση για την οικογένεια του Γιώργου και τους αδελφικούς φίλους του, που ακόμα είμαστε σε σοκ" συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, ο στενός φίλος του Γιώργου Καραϊβάζ και νονός του παιδιού του, Πέτρος Καρσιώτης, μιλώντας στον Alpha, αναφέρθηκε στις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν της στυγερής δολοφονίας.

"Έχω βαφτίσει το παιδί του, είναι τώρα 21 ετών. Το παιδί μαζί με την μητέρα ήταν στο σπίτι και περίμεναν τον πατέρα χτες το μεσημέρι και δεν είχαν αντιληφθεί… Είχε τη μοναδική ελπίδα, όταν άκουσε ότι κάτι έχει συμβεί με έναν άνθρωπο και πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς για να δει τα ρούχα που φορούσε, είχε την ελπίδα ότι δεν είναι ο μπαμπάς του. Είχε την ελπίδα ότι δεν θα δει τα ρούχα του πατέρα του. Οι αστυνομικοί έκαναν τα πάντα για να μην τον δουν εκείνη την ώρα. Ήταν αμέριμνοι, και η σύζυγός του και ο Δημήτρης, το παιδί, επάνω στο διαμέρισμα και τον περίμεναν, όπως κάθε μεσημέρι, μετά την τηλεοπτική εκπομπή" αποκάλυψε ο Πέτρος Καρσιώτης.

Η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ θα τελεστεί αύριο Κυριακή στις 15:00, στο χωριό του την Καλλίφυτο Δράμας, εκεί όπου γεννήθηκε.

Πηγή: TheToc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας