«Η οικογένειά του Καραϊβάζ δεν είχε ιδέα, πλησίασε ο γιος του ανάμεσα από τους αστυνομικούς»

Μια ασύλληπτη τραγωδία ζουν από χθες το μεσημέρι η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αδίστακτων δολοφόνων που του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Για τις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν τη στυγερή δολοφονία μίλησε στον Alpha ο Πέτρος Καρσιώτης, στενός φίλος του Γιώργου Καραϊβάζ και νονός του παιδιού του.

«Έχω βαφτίσει το παιδί του, είναι τώρα 21 ετών. Ένα χρυσό παιδί με σοφό μυαλό, καθοδηγητής που έδινε συμβουλές και σε μένα. Έχει καθαρό μυαλό, μια άλλη προσέγγιση. Σπουδάζει στο Πολυτεχνείο.

Το παιδί μαζί με την μητέρα ήταν στο σπίτι και περίμεναν τον πατέρα χτες το μεσημέρι και δεν είχαν αντιληφθεί… Είχε τη μοναδική ελπίδα, όταν άκουσε ότι κάτι έχει συμβεί με έναν άνθρωπο και πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς για να δει τα ρούχα που φορούσε, είχε την ελπίδα ότι δεν είναι ο μπαμπάς του. Είχε την ελπίδα ότι δεν θα δει τα ρούχα του πατέρα του. Οι αστυνομικοί έκαναν τα πάντα για να μην τον δουν εκείνη την ώρα. Ήταν αμέριμνοι, και η σύζυγός του και ο Δημήτρης, το παιδί, επάνω στο διαμέρισμα και τον περίμεναν όπως κάθε μεσημέρι μετά την τηλεοπτική εκπομπή», αποκάλυψε ο Πέτρος Καρσιώτης.

Ήταν 2:15 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφτανε οδηγώντας στο σπίτι του, στην οδό Αννίνου στον Άλιμο. Μόλις πάρκαρε και βγήκε από το αυτοκίνητό του Αφού το πάρκαρε λίγα μέτρα μακριά από την οικεία του και αποβιβάστηκε από αυτό, τον πλησίασαν δύο άτομα που επέβαιναν πάνω σε ένα σκουρόχρωμο μηχανάκι μικρού κυβισμού. Τότε ο συνεπιβάτης κατέβηκε από το δίκυκλο και ξεκίνησε να πυροβολεί το δημοσιογράφο.

Επτά από τις σφαίρες βρήκαν το γνωστό αστυνομικό συντάκτη στο κεφάλι και στο θώρακα, ενώ όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο εκτελεστής του, του έριξε και τη χαριστική βολή προκειμένου να είναι σίγουρος για το ειδεχθές έργο του. Το σκηνικό του εγκλήματος δεν ξεπέρασε τα 30 δευτερόλεπτα, ενώ οι δράστες αιφνιδίασαν το θύμα τους, καθώς τον προσέγγισαν πολύ γρήγορα.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη
Κλείνει οριστικά η υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά-Το εύρημα που άλλαξε τα δεδομένα
Νέες προκλήσεις από Άγκυρα-«Μονομερής ενέργεια» η κήρυξη των θαλασσίων πάρκων από την Ελλάδα
Νέος αποκαλυπτικός διάλογος του για τη γυναικοκτονία της Κυριακής-«Είναι συνάδελφος;»
Επτάχρονος ξυλοκόπησε άγρια οκτάχρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok-Ήθελε… views
Άγριο οικογενειακό επεισόδιο σε νεκροταφείο στην Ελλάδα-Άρπαξε μαρμάρινο σταυρό και χτύπησε τη νύφη του
Νέα καταγγελία για τα Τέμπη-«Ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο»
Σαφάρι ελέγχων από την ΕΕ στους influencers-Στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες