Σοκάρει η 11χρονη για τον βιασμό της-«Έλεγε ότι θα με σκότωνε αν μιλούσα»

Η μαρτυρία της 21χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας με την οποία κατηγόρησε τον προπονητής της ότι την βίασε όταν ήταν 11 ετών ήταν αυτή που οδήγησε τον 38χρονο στη θέση του κατηγορούμενου σε βαθμό κακουργήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα το περασμένο Σάββατο με μια κατάθεση καταπέλτη σε βάρος του προπονητή της ενώπιον του εισαγγελέα διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του ότι διατηρούσαν «σχέση» αλλά και τις αναφορές του ότι όλα συνέβησαν όταν εκείνη ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία.

Μάλιστα, για να ενισχύσει τα λεγόμενα της αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο κατηγορούμενος απομακρύνθηκε από τον Όμιλο το 2013 ενώ η ίδια ήταν μόλις 14 ετών. Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία της κοπέλας που μαζί με τους γονείς της και έναν ακόμη παράγοντα του Ομίλου στον Ωρωπό, πήγαν στην αστυνομία.

Εκεί ο διοικητής φέρεται να τους συμβούλευσε να μην προχωρήσουν σε προσφυγή στην δικαιοσύνη για να μην τραυματιστεί περαιτέρω το νεαρό κορίτσι. Το μόνο που έγινε στη συνέχεια ήταν να απολυθεί από τον Όμιλο ο προπονητής ο οποίος εξαφανίστηκε.

Η 21χρονη αθλήτρια φέρεται να κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι ο προπονητής προσπαθούσε να την εμποδίσει να τον καταγγέλλει απειλώντας τη ζωή της ίδιας και της οικογένειας της. Το νεαρό κορίτσι, λένε οι πληροφορίες, κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος, πλέον, προπονητής της έλεγε πως στην περίπτωση που μιλούσε θα την σκότωνε ή θα κατέστρεφε την οικογένειά της.

Η καταγγελία της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου ότι βιάστηκε και το κάλεσμα της προς τα θύματα να μιλήσουν αποτέλεσε την αφορμή για να πάρει το θάρρος η νεαρή αθλήτρια να αποκαλύψει όσα έζησε στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

Έτσι, αναζήτησε την Σοφία Μπεκατώρου, μέσω του facebook, της έστειλε μήνυμα και σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν. Σε εκείνη τη συνάντηση η 21χρονη αθλήτρια αποφάσισε να καταγγείλει κι εκείνη πως υπήρξε θύμα βιασμού από τον προπονητή της.

Πηγή: Newsbeast

Δειτε Επισης

Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη
Έρευνα για παραλείψεις αστυνομικών ζητά η οικογένεια της Κυριακής-Κατέθεσε σειρά αιτημάτων
Κλείνει οριστικά η υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά-Το εύρημα που άλλαξε τα δεδομένα
Νέες προκλήσεις από Άγκυρα-«Μονομερής ενέργεια» η κήρυξη των θαλασσίων πάρκων από την Ελλάδα
Νέος αποκαλυπτικός διάλογος του για τη γυναικοκτονία της Κυριακής-«Είναι συνάδελφος;»