Πέμπτη 25 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δωδεκάχρονη το θύμα της νέας υπόθεσης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου-Ντόμινο αποκαλύψεων

  20/01/2021 17:01
Δωδεκάχρονη το θύμα της νέας υπόθεσης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου-Ντόμινο αποκαλύψεων

Δωδεκάχρονη το θύμα της νέας υπόθεσης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου-Ντόμινο αποκαλύψεων

  20/01/2021 17:01

Σε μια αποκάλυψη σοκ, προέβη ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης μιλώντας στο Mega.

Όπως είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης, η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου, αφορά μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης που έγινε πριν από 9 χρόνια, και αφορά ένα παιδί που ήταν τότε από 11 έως 14 ετών!

Ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι, το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών και δεν θέλησε να πει άλλες λεπτομέρειες, καθώς όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να το εκθέσει.

Νωρίτερα, η Σοφία Μπεκατώρου, κατήγγειλε κατά την τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε συναθλήτρια της. Ο βιασμός αυτός, φέρεται να έχει γίνει σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τρίωρη κατάθεσή της η Σοφία Μπεκατώρου, εκτός από τη δική της προσωπική καταγγελία, μίλησε και για άλλη σεξουαλική κακοποίηση, αθλήτριας από τον χώρο της ιστιοπλοΐας, για την οποία μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δεν υπάρχει και θέμα παραγραφής.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα, χωρίς να αποκλείεται ότι και εκείνη με τη σειρά της, εκτός από τη δίκη της περίπτωση, δε θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

«Σήμερα κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Ελπίζω με αφορμή αυτήν να βγουν και άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση να μιλήσουν έτσι ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού», τόνισε η Σοφία Μπεκατώρου βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας